Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mutinjo napisao:Zvanicno saopstenje Romana Lisca Mutinja prenosimo u celosti:

Poslednjih dana svedoci smo orkestriranih, dakle nimalo slucajnih napada na zvanicnike ove lige, a sve u cilju da se isti diskredituju i umanji njihov ugled kako u balkanskim, tako i u evropskim kosarkaskim okvirima... Nismo se branili, sve se nadajuci da ce hajka prestati, te da ce zvanicnici klubova poceti da brinu svoje brige, ne pokusavajuci da se mesaju u organizaciju lige. Medjutim, izgleda da geslo "ko tebe kamenom, ti njega hlebom" ne vazi na ovim nasim prostorima... Mnogo ce jos vode proteci Dunavom dok se neke stvari ne dovedu u red na ovom brdovitom Balkanu. Sa zaljenjem to konstatujemo, jer, tako nam bog pomogao, sve radimo na podizanju kvaliteta i ugleda ove lige, ali pojedincima to ocigledno ne odgovara.

Stoga porucujemo gospodinu Obilicu: Manite se gospodine stvari koje ne razumete. Vase je da pokusate da vasu ekipu izvuucete iz krize u kojoj se ocigledno nalazi. Ne brinite vi o zrebu, delegiranju sudija i pitanjima bezbednosti. Mi cemo taj posao obavljati casno, kao i do sada. Imate vi i previse svojih problema gospodine Obilicu, nemojte da vam se ponove greske vasih prethodnika, jer, stara nordijska poslovica kaze: Ko na nas krene iz mesta je najeb'o.

S' postovanjem RLM

:violence-smack: :violence-uzi:
Posle ovoga kao Covic veze 11 tj 12 pobeda u nizu
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Svim ucesnicima nelimitirane h2h lige zelim mnogo uspeha.
Neka vitestvo pobedi! :violin:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Mutinjo napisao:Svim ucesnicima nelimitirane h2h lige zelim mnogo uspeha.
Neka vitestvo pobedi! :violin:
Tako je mutavi. Ko me dobije u h2h odma ga prebacujem u neprijatelja.
Kosta je nestao cim je vidio da je mene dobio za protivnika, sta ti je strah...
Korisnikov avatar
By marvel
Pozdrav svima.. Tek sam sada stigao da kucnem koju..
Vidim da smo krenuli sa h2h i odmah me organizator namestio da pauziram prvo kolo... Salim se.. :) Nego jedno pitanje za Mutinja... Jel nije bilo idealno da dodamo jos jednu - 16. ekipu, pa da do kraja niko ne pauzira i da u ovih 15 kola odigrao svako sa svakim... Mada je sad verovatno kasno za menjanje, posto je ostalo manje od 20 min do zatvaranja ekipa.
Evo i moje analize ovog kola... mada nije ostalo mnogo za izmene...
Pozicije 4 i 5... Ovo je zbog direktnog duela Planinica i Bejnsa, dva centra koja su trenutno u najboljoj formi, jedno od nezgodnijih kola na fantaziranju. Ja sam ostavia obojicu, ali bi jedan trebao da kiksne. Ocekujem da Planinic napuni penalima Bejnsa, koji opet i ako kiksne donosi kintu... Trevis, Bader i Edvards bi mogli dosta ovo kolo... a od Savovica i Brauna bas ne znam sta da ocekujem, imam osecaj da ce Zvezda u Moraci u tvrdoj utakmici sa malo indeksa da prekine seriju pobeda. Vujcic vidim da je povredjen, pa mozda vredi pokusati sa Vukusicem koji je jeftin, a verovatno ce imati dobru minutazu protiv Radnickog... Partizanove visoke bih izbegao protiv MZT-a i zbog umora, a i retko ko se od visokih naigrao protiv brace Makedonaca... Mozda neki rizik sa Milutinovim ko bas nema para... Zubcic je dosta jeftin, pa ko nema za skuplje mozda vredi pokusati i sa njim...
Pozicije 2 i 3... Sutalo i A.Popovic su najstandardniji... Vait i Rajt imaju ogromnu minutazu i slobodu u napadu... Sehovic je spojio dve dobre, pa bi mozda mogao da se proba i ovu protiv Zadra... a od jeftinijih Draganche Milosavljevic, Radivojevic ili Kus koji dobija dosta minuta i na pleju...
Pozicija 1... Ko nije spojio Capina i Hemondsa, ilijevski je definitivno super resenje...
Jedan predlog za Mutinja, ustvari za sve... Jel moze ko napravi najvecu razliku u kolu, da dobije recimo jedan dodatni poen? Znaci pobeda 2 poena, neresena 1 poen i plus 1 ekstra poen za onog sa najvecom razlikom u tom kolu...
Predvidjam da ovo kolo moj buraz sa FT Milan pravi najvecu razliku... :)
Toliko od mene. Srecno... :beer:
Korisnikov avatar
By Gale
Prve četvrtine tekućih utakmica mi ne obećavaju dobru zabavu u ovom kolu. Hemonds i Ćapin za sad ne blistaju.
Sa vedrije strane, indeksna plima Lorbek igra.
Korisnikov avatar
By Gale
Što bi rekao mutinjo : "Bože brate zašto me hejtuješ" ?
Ćapin i Hemonds zajedno indeks 2 na poluvremenu. Pa kako normalan čovek to da objasni? A izveo sam čitavu finansijsko- strukturalnu gimnastiku da bih ih
upario. I rezultat, 2. E do jaja.
Korisnikov avatar
By Joomla10
milanezija napisao:JOOMLA ju ar gotov!

Banjac i ja sam se sprdao za ban. Citao sam godinu dana pre uclanjenja tako da znam kakvi ste.
Ja gotov :D ? Nisam ni video raspored, ali u svakom slucaju nek je sa srecom svima :) .

@ Gale
Nema problema, ce skarabudzimo (pokrademo) nesto :D .
Poslednja izmena od Joomla10 u Sub Dec 08, 2012 6:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 105
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]