Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Tako je najlakse reci za nekog ko ima suprotno misljenje.
Usput koji bi mogao biti razlog prelaska Jankovica u KKP?
Korisnikov avatar
By Lucky
Ovo ljeto sam odgledao par utakmica CZ iz prosle sezone i stekao sam dojam da se on jednostavno nije uklopio sa ekipom. Vrlo cesto su mu na terenu i na klupi ''solili pamet'' Lazic, Davidovac, Dobric..., a i Topic ga nije stedio u izjavama niti mu je pruzao povjerenje kroz minutazu.Ocito njegova glava nije mogla to da iznese kako treba. Vidjecemo koliko je do njega a koliko do ekipe u narednoj sezoni - bilo kod nas ili negdje drugo. Mislim da je tu lova najmanji razlog.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lucky napisao:Ovo ljeto sam odgledao par utakmica CZ iz prosle sezone i stekao sam dojam da se on jednostavno nije uklopio sa ekipom. Vrlo cesto su mu na terenu i na klupi ''solili pamet'' Lazic, Davidovac, Dobric..., a i Topic ga nije stedio u izjavama niti mu je pruzao povjerenje kroz minutazu.Ocito njegova glava nije mogla to da iznese kako treba. Vidjecemo koliko je do njega a koliko do ekipe u narednoj sezoni - bilo kod nas ili negdje drugo. Mislim da je tu lova najmanji razlog.
Covek je imao nesportsku po mecu.. U Vitoriji je imao dve.. Koliko smo se puta hvatali za glavu zbog njegovih poteza.. I onda odigra vrhunski protiv Partizana i hoce da se bije sa Novicom na resenom mecu.. Lud covek..I sam je pricao da se tesko kontrolise..
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne slazem se sa tobom, tokom sezone njegova igra se popravljala da bi u samom finisu sezone bio jedan od najboljih igraca, pogotovo u polufinalu KLS gde je bukvalno prelomio seriju, da je ostao imao bi mjesto startera na cetvorki, medjutim otisao je djeliti minutazu sa 3-4 igraca

@Zex
Pola njegovih gluposti na terenu ja bih pripisao Alimpijevicu, taj covjek nije znao kontrolisati igrace.
By milanezija
Jeste sa 10 igraca, postoji valjda hijerarhija neka ko ce igrati; nece svako od njih imati po 5min da bi igrali. Gavra ce na tribine verovatno, Novica pola meceva nece ni igrati, pritom Jankovic moze i na 5 jer svi znamo kako Gagatar cepa faulove a i ovaj novi deluje slicno
Korisnikov avatar
By Lucky
Ne kazem da nije do njega i njegove glave nego samo konstatujem da vjerovatno to nije mogao da iskontrolise, a ni ekipa mu bas nije pomogla. Vrlo moguce da i kod nas implodira kad mu Novica odrzi par predavanja.
@Mile, upravo sam gledao tu utakmicu 1/2 PO KLS. Odigrao prvih 2-3 minuta i onda 'ladio na klupi do pred kraj 3/4. Nakon ulaska je usao u seriju ali je non stop bio kritikovan od saigraca - zasluzeno ili ne. Vjerovatno je njemu tada bilo u glavi:" Ja vezem 10+ poena i prelomim utakmicu, a ovi koji vola u dupe ne mogu da ubodu mi nesto seru" :lol:
Korisnikov avatar
By Lucky
milanezija napisao:@Lucky

Kako imas zivce da gledas ponovo utakmice koje smo izgubili? :D

Sta da kazem - bas sam se uzelio kosarke. :D
Cekam ovaj Superkup u Laktasima. Necu izlaziti iz dvorane. 8-)
Korisnikov avatar
By Poska
MileBL napisao:Tako je najlakse reci za nekog ko ima suprotno misljenje.
Usput koji bi mogao biti razlog prelaska Jankovica u KKP?
Воли људе муслиманске вероисповести. Видео је како се ви опходите према њима, а види се како ми то радимо. Све му је јасно.
Korisnikov avatar
By skeske
Moje misljenje za Jankovica. Kao i svaki stranac gleda na pare, imace tamo vecu platu. Kod nas mu iskustvo kaze da nece imati ni redovnu, a vjerujem da je iz Partizana dobio odredjene garancije. Sto se tice mjesta u timu, tu mu je isto, startni krilni bi bio u obije ekipe, EK igraju i jedni i drugi... Sve u svemu, jedino ta razlika u plati i to je to.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 166

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]