Stare teme
By Proud
Ne treba biti kosarkaski mag da bi se doslo do zakljucka u vezi U16 reprezentacija,mislim i na EYOF,da nam se jako lose pise na oba takmicenja!. O selekciji za evropsko je suvisno bilo sta pisati osim cinjenice da su od 7-8 kontrolnih utakmica,ukljucujuci I ovaj turnir,dobili samo juniore svajcarske i jednu utakmicu protiv EYOF selekcije!!!..sto se tice EYOF selekcije i oni ce imati velikih problema,prejaka grupa!..Znam samo par igraca,Vuckovica i Djordjevica iz Zvezde i malog Jovana iz Kraljeva,Skorica iz Unikahe..Vuckovic se vratio iz Spanije,ocajna polusezona u Zvezdi..Djordjevic je tu sa vise iskustva,imao je zapazenu minutazu medju igracima 98/99,interesantan igrac!..Jovan je vukao Kraljevo.ima li ko info o ostalima iz EYOF?
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Jel moze spisak svih igraca koji su otkazali?
Nisu otkazali svi nego je izgleda intervenisao Miško Ražnatović prilikom sastavljanja ekipe (ovo se valjda dogodilo pre par nedelja tokom priprema...samo je nekoliko njih prebačeno u ekipu za EYOF)...navodno je i Sale Đorđević odlepio zbog toga. Trunić je nekim roditeljima navodno rekao da on tu ne može ništa...tako sam ja čuo od roditelja od jednog. Izgleda da Miško vrši pritisak na savez u vezi menadžera koji odvode klince preko (i samim tim mu oduzimaju potencijalne nove klijente). Najstrašnije je što ni na jednom spisku nema Živanovića koji je tu najtalentovaniji...bez obzira što je 2001.
By Bojdo
Znači ona priča saveza o " nepozivanju igrača iz inostranstva na turnir u Travniku , kao vaspitna disciplinska mjera " je zapravo dimna zavjesa za Miskove interese? Hm...
By Bojdo
Кадетска репрезентација Србије, играчи до 16 година старости, заузела је четврто место на турниру који се одржао у францсуком граду Троа. Изабраници селектора Ненада Трунића после тесних пораза од Литваније и Италије, пропусутили су велику прилику да данас савладају домаћу селекцију. Имали су српски кадети велику предност у првом делу игре, али су нагло попустили у наставку дуела, што је ривал искористио и после продужетка дошао до победе: Француска – Србија 82:74 (10:20, 18:22, 20:14, 21:13, 13:5).

Одиграо је наш млади тим, можда и најбоље полувреме у току припремног периода за Европско првенство које се од 6. до 16. августа одржава у Каунасу. Српски кадети су доминирали на почетку меча у свим сегментима игре и у финишу друге четвртине повели са 20 поена предности – 42:22. У другом полувремену дошло је до у пада игри изабраника селектора Трунића који су све теже долазили до правих решења у нападу. Француска селекција се разиграла у наставку сусрета, заиграла пуно боље и успела да се избори за продужетак – 69:69.

У додатних пет минута млади „Триколори“ су направили серију 11:0 и веома брзо осигруали тријумф – 82:74.

ФРАНЦУСКА: Бејирст 11, Блан 2, Вискар-Гетц 6, Раклен 8, Доре 15, Феврије 2, Оар 17, Аба 6, Брки 3, Пико 4, Гоми, Базиле 8.

СРБИЈА: Тадић 5, Ускоковић 4, Вуликић 3, Латиновић 8, Марјановић 9, Матић 9, Новаковић, Михаилоски 5, Симић, Стајчић 12, Пецарски 8, Петрушев 11, Ристановић.
Odigrali smo jedno vrhunsko poluvrijeme , imali 20 razlike prednosti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nikad mi rezultat nije bio preterano bitan u mladjim selekcijama, na kraju krajeva ni Djokic se prosle godine nije proslavio sa U16, ali ovo vec preti da predje u nezapamcenu blamazu neke nase selekcije.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 46
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]