Stare teme
Prije majstorice polufinala dule je dao izjavu: nitko nemoze pobijediti moj partizan dva puta u tri dana :-D
Partizan je pobijedio 83-77 sjećam se točno, dražen je zabio najmanje u karijeri u dresu cibone. 13 Poena, trice 0-9.
A finale ipak ju-go -plastika!!!!!
Imam za frenda jednog lika iz Cacka, nadimak mu Biska. Izgleda da je bio ortak i sa Tockom... Elem, lik je poceo izbacivati slike sa tekmi Borca krajem sedamdesetih koje je on licno slikao. Ja sam se odusevio a evo vama prosledjuem neke od njih. Za neke sam cuo ali ne znam kako izgledaju, osim Obradovica dok je bio ZOC, i pocecu sa njegovom slikom.

Slika

Mislim da je ovo Novosel.
Slika

Ovde je Kicanovic ili tako nesto :D
Slika

Tim Borca, rece covek juniorski?
Slika

Ovo su neke dve legende YU kosarke, neki doktor i jos neko.
Slika

Slika

Borac Zvezda
Slika

Slika

Borac Partizan
Slika

Slika

Slika

Borac - Zaboravih kako se zove :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 63ac9f59c3

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Svaka cast za fotke! :clap:
Na trecoj slici Kica, Boban Petrovic i Arsenije Pesic.
Pretpostavljam da si se salio za ono "neki doktor", jer je u pitanju profesor A. Nikolic :) .
Gajo, odlične slike, iz mog detinjstva. :clap:

Na 2-3 slike su igrači Partizana i to: br.4 Todorić, br.8 Boban Petrović, br.12 Vujačić, br.14 Arsenije Pešić. Tu su i profesor Nikolić, Novosel... Na meču sa Cibonom, prepoznajem Mihovila Nakića (br.4) i Andru Knega (br.11). Tu bi Pink Panter mogao dodatno da pomogne.

Br.5 iz Cibone je Aca Petrović.
Naravno, Partizanova petica je Kića!
Страшне слике. Доста их препознајем.
На осмој слици број 15 из Борца чини ми се да је Дробњак, а број 11 Андроић. Број 8 из Звезде Живковић.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 42

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]