- Pon Apr 09, 2018 9:09 pm
Ovo i zasluzujes kad dovodis omladinca od 30 godina da vodi klub kroz ozbiljna takmicenja. Ako nekako prezivi ovo sto se cini da nam sleduje, valjda ce Covic nesto da nauci iz ove katastrofe. Mada sumnja
Ja o ovakvoj kriminalnoj igri nemam predstavu sta da kazem, potpuna katastrofa. Bjelicu vise ne mogu ocima da gledam, jedva cekam da zavrsi sa nama. Davidovac najgora partija ove sezone, u najbitnijoj tekmi. Lazic standardno za ovosezonski opus, kao da je na nekim motivbolikurcina lekovima, nemam pojma da li on sam ima pojma o pojmu njegovog pojma. Dobricu kao da je neko pretio da odigra muski i bez straha. Peru dati neku funkciju u klubu ili da bude lagano ukljucen u trenazni proces, dva puta nedeljno po max. 5 minuta da se skine s centrima. Dangubica prodati pod hitno, cim spoji mesec dana bez povrede, ako budemo imali srece. Alimpijevica najuriti sledece nedelje. Feldin s njim pod ruku.
Jankovic i Omic ok. Lesor bolji od gorepomenutih. Za Enisa ne znam.
Buducnost skup klasicnih mediokriteta, koji su i kao takvi penicilin za tugu kao sto smo mi. Tri puta te u sezoni dobija klub gde su Sehovic, Gordic i sl. glavne vedete. Tragedija.
Dabogda nas dobili i sutra, pa da moramo da ih bijemo dvaput u Pg. Bolje ne zasluzujemo. Ni Alimpijevic, a posebno Covic. Ovo je uzas, pakao, katastrofa. Sta mi igramo?????
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."