Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Krecemo sa zagrevanjem.. :)Slika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Za sada dobra koncetracija u odbrani, ovi sve resavaju u izolaciji mada je pitanje da li drugacije znaju, u napadu moramo bolje
Korisnikov avatar
By Zex88
Neverovatno je koliko puta ove godibe ne postujemo sat na isteku cetvrtina..I obavezno bude greska,pa posle primimo kos..Sad u Moskvi bilo isto..
Gordic i Ivanovic su njima sve i svja,tu je kljuc..
Feldin po obicaju,prima pare da zajebava narod..

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Feldinu želim da igra 2. ligu u svojoj Dominikani dogodine. Mislim da nemamo rješenje za dva i po beka Budućnosti koja nisu vidjela pošteno EL, što više govori o našoj ekipi. Teško ćemo do titule ove godine.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Mnogo je uzroka za poraz, ja bih najpre rekao da je do trenera, iz EL smo ispali pre dva meseca, sve sto je trebao raditi je bila priprema za ovaj plej of, medjutim nemamo nikakve igre, sve neke improvizacije.
Serija jos nije gotova ali bice jako tesko dobiti ovo
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Pola utakmice se ne zna ko šta radi. Stvarno katastrofalno vođenje utakmice. Puštanje Budućnosti da pravi seriju 10:0 i ona tehnička su veliki propusti po meni.

Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,ispostavilo se da je ovo ekipa bez pobednika,koji kad je bitno nestanu sa terena.. Bjelica,Feldin medju prvima..
Igrali smo ok 25 min,onda su sudije vratile Buducnost i mi nismo vise znali gde bijemo.Svaka cast Gordicu i Ivanovicu oni sami nose Buducnost..
Feldin je hodajuca katastrofa..Serija je presla u ruke Buducnosti i treba cudo da se desi da ovo okrenemo..

Korisnikov avatar
By self-thought man
Ovo i zasluzujes kad dovodis omladinca od 30 godina da vodi klub kroz ozbiljna takmicenja. Ako nekako prezivi ovo sto se cini da nam sleduje, valjda ce Covic nesto da nauci iz ove katastrofe. Mada sumnja
Ja o ovakvoj kriminalnoj igri nemam predstavu sta da kazem, potpuna katastrofa. Bjelicu vise ne mogu ocima da gledam, jedva cekam da zavrsi sa nama. Davidovac najgora partija ove sezone, u najbitnijoj tekmi. Lazic standardno za ovosezonski opus, kao da je na nekim motivbolikurcina lekovima, nemam pojma da li on sam ima pojma o pojmu njegovog pojma. Dobricu kao da je neko pretio da odigra muski i bez straha. Peru dati neku funkciju u klubu ili da bude lagano ukljucen u trenazni proces, dva puta nedeljno po max. 5 minuta da se skine s centrima. Dangubica prodati pod hitno, cim spoji mesec dana bez povrede, ako budemo imali srece. Alimpijevica najuriti sledece nedelje. Feldin s njim pod ruku.
Jankovic i Omic ok. Lesor bolji od gorepomenutih. Za Enisa ne znam.
Buducnost skup klasicnih mediokriteta, koji su i kao takvi penicilin za tugu kao sto smo mi. Tri puta te u sezoni dobija klub gde su Sehovic, Gordic i sl. glavne vedete. Tragedija.
Dabogda nas dobili i sutra, pa da moramo da ih bijemo dvaput u Pg. Bolje ne zasluzujemo. Ni Alimpijevic, a posebno Covic. Ovo je uzas, pakao, katastrofa. Sta mi igramo?????
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nema šta sudije da se pominju. Ljudi su nas dobili 3 puta ove godine. Jbte, pa to smo valjda samo sa CSKA, Fenerom i Olimpijakosom imali poslednjih godina.
Nevjerovatno je da znaš tri mjeseca unaprijed s kim igraš finale manje-više i da ne spremiš ništa za njihova dva glavna igrača. Onu tugu od preuzimanja ne računam.
Ništa ovo ne bi bilo problem da nije utisak da je najviše do naše ekipe da odredi gdje ide utakmica i serija. Bojim se da je sad već prilično jasno.

Korisnikov avatar
By Peja
Ja sam razocaran i to se nece promeniti sve i da okrenemo na 3 1..

Jednostavno, kad god smo ove godine trebali da dobijemo neku utakmicu , mi smo usrali...tj nismo bili spremni za te meceve

oba meca u ligaskom sa Buducnosti, finale protiv Partizana u kupu, drugu protiv Mornara..

Mislio sam da ce sada da pokidaju , jer po njihovim izjavama igraci i trener su cele sezone u glavi imali samo ove meceve za titulu na jadranu..a onda izgubimo od mornara i buducnosti..

izgleda da u ovom timu mnogo stvari ne stima i da jedna serija to ne moze da promeni
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 174
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]