Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako osvoje titulu u Aba ligi sve ce se zaboraviti kako je ko igrao
Ima nekih stvati u igri koje daju nadu da mozemo dobiti, pre svega bolje fizicki izgledamo sto je jako bitno za tako zgusnut termin igranja utakmica
Korisnikov avatar
By Peja
prvo, mislim da imamo jaci roster od buducnosti

drugo, imamo domaci teren

trece, mi smo igrali 30 meceva u sezoni u EL sa vrhunskim timovima, nekoliko puta smo igrali dva meca u tri dana, oni nemaju to iskustvo iza sebe

cetvrto, mislim da ne mogu da ponove ona suterska ludila , bar ne u kontinuitetu u celoj seriji

jedina sto bode oci je da su nas ipak dobili dva puta ove sezone i ocigledno znaju kako protiv nas..
Korisnikov avatar
By Peja
grobiale napisao:Ne postoji vrhunski klub u evroligi.
mozda ne postoji u odnosu na neke ranije epohe, ali u sadasnjosti i u odnosu na Buducnost i ostale ABA ligase svaki EL tim je vrhunski
Korisnikov avatar
By MileBL
Grobi sve poredi sa nekim vremenom od pre 10-15-20 godina, ne konta da se je kosarka promenila i da se nikad vise nece igrati kao sto se tada igrala.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ima i ono..Kad Slavko Vranes i Djekic dominiraju,to je magija trenera,kad izdominira Reba beba,to znaci da je euroliga smece.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Kljucan je pocetak,da udjemo dobro u mec i bez nervoze..Naravno, Gordica i Ivanovica oterati na pola..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Imam utisak da cemo ih poderati u ovoj seriji.

Mislim da su se sve kockice slozile da zablistamo u ovoj seriji i da igraci i strucni stab opravdaju ocekivanja a i navijaci budu zadovoljni.

Po meni 3 - 0 , mozda 3 - 1 al ipak sam vise za 3 - 0 :D
Korisnikov avatar
By Pavac
Ja mislim da ce biti gusta i ludačka serija, na 1 loptu

Blagu prednost dajem Zvezdi, prvo zbog domaćeg terena a drugo jer Džilo nije trener za velika dela .. 3:1 ili 3:2 za Zvezdu
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 174
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]