Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Dobro je da nije palo 41...

Meni je sve slutilo da ce tako biti ali iznenadjen sam kako vec u prvoj cetvrtini nije bilo stoka razlika. Mene je sramota stvarno nekih igraca kakve oni odluke prave, ajde sto se busimo mi sami, pa dodju sudije da buse. To je glupo komentarisati.

Slika
Korisnikov avatar
By Poska
Није било толико лоше. Нажалост тровање храном је уништило Хечера, и то је и више него очигледно. Штета, имао је добру сезону, али неће бити на нивоу на каквом је био. Гордон ништа, надам се да више нећемо покушавати такве егзибиције. Иако сам био један од оних који је прижељкивао Врапца да остане, ипак нека га води Рашковић где хоће...

Пот лагано може да игра 2-ог плеја следеће године и то је добра ствар.
Korisnikov avatar
By Pavac
I ja sam ocekivao stoka razliku
Zvezdu treba da bude sramota, tu kao oce da osvoje EL a ne mogu da pobede ovako kljakavi Partizan
Da se ekipa malo konsoliduje i ako nam bude dan, mislim da mozemo lagano da osvojimo KLS, a onda na leto opet promena celog tima...
By milanezija
Losa je sto nema ugovor... Stvarno nije toliko strasno delovalo, kad se pogleda nama su 2 amera najlosiji bili, a njima doneli prevagu (majstora ne racunam, od njega je i bog dig'o ruke). Heceru svaka cast kako je uopste izvukao onaj plejof na vise nego dobrom nivou. Sad je bitno opraviti ga za predstojeci plejof, 80% utakmica tandem Ratkovica-Pot moze izvuci uz malu potrosnju Hecera.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Pavac

Treba dan da nam bude tri puta,posto trebaju tri dobijene :D

@minaleznija

Ma kakav Ratkovica, covek ne zna gde bije, sta on radi vec nekoliko meseci, kako im daje lopte u ruke, stvarno je to za pohvalu. Dzabe to ako uradi jedan dobar potez, a posle toga pet losih.
By milanezija
Jel stvarno mislis da Ratkovica nije dovoljan za pobedjivanje Vrsca, Dinamika i ostalih kls, pa mozda cak i Mega/Fmp uz Pota naravno
By boban1970
Naravno da nije moje presudilo da Dalo ode i naravno da ne mogu ja oterati Vrabca iako bih to ucinio sa zadovoljstvom. Samo iznosim svoje kosarkasko misljenje o igracima koji ne zasluzuju da nose sveti dres i nema potrebe da se sluzite cinizmom kad iznosim moje licno misljenje o bilo kom igracu. Glavni problem je Pekovic to valjda svi znamo.
Korisnikov avatar
By skeske
Pavac napisao:I ja sam ocekivao stoka razliku
Zvezdu treba da bude sramota, tu kao oce da osvoje EL a ne mogu da pobede ovako kljakavi Partizan
Da se ekipa malo konsoliduje i ako nam bude dan, mislim da mozemo lagano da osvojimo KLS, a onda na leto opet promena celog tima...
Ljudi obicno nemaju obicaj da stave svoju sliku na avatar. :D
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 178

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]