Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ili Tompsona? Kako se dečko ukakio kad je na +5 i naš napad,na neka 3 min bacio loptu u aut iz čista mira.. I onda ulazi Reba i rešava..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Cestitke komsije! Uvek je neugodno u Svabiji igrati pored onih silnih baba i deda sa cagrtaljkama i bubnjevima, ali vi ste imsli i sinoc domaci teren. Sve vreme ste prakticno vodili, odbranu nista specijalno niste igrali, ali ste napadacki odlicno odigrali i pogodili bas svasta.
Stimac iznenadjujuce dobar, ajde da to shvatim jer je igrao tamo prosle godine pa zna igrace. Miler je nevidjeni indijanac ako mene pitate, ali decko je za klasu bolji od vaseg tima tako da i ima slobodu i pravo da sutira kolko hoce. Ne svidja mi se takav tip igrava, ali dok pogadja svaka mu cast. Simon dao gas kad je najvise trebalo pogadjao odlicno. Reba :) nisam verovao u njega, ali on vec sl sezone moze da bude odlican drugi plej. Ostali tu i tamo, naravno Jovicev doktorat na poziciji pleja, mozda i ne dovedete Vilijamsa nako ovoga xD

Svi mislite da inate slabiju ekipu nego prosle godine, ali samo vam je drugacije koncepirana, sada vam nije centar mvp el, vecimate dva ravnopravna centra teskasa koji daju po 10ak poena. Sada vam je umesto beka sutera tu krilo suter dzenkins-miler. Umesto pleja razigravaca i poentera(kompletnpg napadaca) sada Mekel koji je sve po malo. Imate opet svoje pit bulove u odbrani. Blazica ste zamenili tomsonom tu ste isti. Ako niste jaci onda ste barem raznovrsniji u napadu.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ovo sinoć je odlično leglo. Rekoh ja ranije, polako majku mu, mora malo vremena da prođe da neke stvari dođu na svoje. Ono realno, neće nam Simon, Štimac i Rebić nositi sezonu, ali fino je znati da su kadri i za ovakve stvari.
Posebno mi je drago za Rebića i Radonjića. Od dečka se traži (navijači) da bude na nivou Karija kad god uđe, a ne može tako s mladim plejmekerima. Ima on još mnogo da radi, ali i da pokaže.
A Radonjić je u sličnoj situaciji. Dao klubu najbolju sezonu u poslednjih 30 godina i zajebao se u izboru igrača i imao problema s pripremama i odmah drvlje i kamenje. Stvarno smo čudni ljudi.
Košarkaški gledano, dopao mi se protok lopte bez Mekela. On ima očigledan dribling viška i često ne vidi ili neće da vidi slobodne igrače. Nisam siguran da bi Rebić dobio sve one pasove da je Mekel igrao.
Miler je lud kao struja i ne vraća loptu, ali sinoć je uglavnom opravdavao rješenja u napadu. Umro sam od smijeha kad je tražio tajm :)
I na kraju rekorder. Kapa dole Joviću! Ono je bilo ludilo.
i da, kako ono ide ona mantra: Jović ne može na EL nivou... Rebića na pozajmicu... Simonu otkaz... Štimac je za atmosferu... Radonja nema pojma...

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mikoni
Jović je bio odličan, stvarno. Posebno za lopte koje su isle Stimcu i Cirbesu.

Meni Rebić i dalje nije za Zvezdu. Kao plej, upotrebljiv je da eventualno prenese loptu. I tu je kraj priče. Ovi pogođeni šutevi su super i drago mi je da je bio baš on.

Ali Miler...majko mila..koliko god dobrih stvari da je uradio, mislim da je ostatku ekipe ozbiljno dizao pritisak. U odbrani samo čeka da lupi bananu i to je kraj.

Ova pobeda nam je baš legla. Ako ih dobijemo i kod kuće, tu smo, skoro top 16.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ja sam najviše mračio, očekivao debakl, a pobjeda dođe.
Kako se meni čini, igraće se više napadački ove godine, još kad se debeli naduvanko vrati. Vidio Radonja da se ne može reket sa Cirbesom i Štimarom braniti, pa onda bar nek trpaju.
By SinisaBL
Zex88 napisao:Ili Tompsona? Kako se dečko ukakio kad je na +5 i naš napad,na neka 3 min bacio loptu u aut iz čista mira.. I onda ulazi Reba i rešava..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
I on vjerovatno. Sad sam gledao snimke, Mičel je klasičan skorer, mada mi izgleda prenizak za trojku, moguće da će da ga koriste na dvojci.
Ja kad sam nakon Reala napisao da će sva trojica stranaca da lete ljudi su se ovdje sprdali, a izgleda da sam bio u pravu. Ćoki očajnički želi da prođe grupu i izgleda da mu pare nisu problem.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
1. MW, Jovic, Mekel, Rebic
2. Guduric, Lazic, Tomson
3. Dangubic, Simonovic, Miler
4. Mitrovic, Tejic, Simanic
5. Zirbes, Stimac, Nastic
Ovo najvise zameram upravi, nakrcali smo se strancima, napravili haos u rosteru i sad imamo 4 igraca viska, ajde malo su nas i povrede naterale ali smo preterali.
Prva dilema: Mekel ili Rebic, bilo bi neozbiljno da dovodimo dva pleja, dakle Mekel out.
Druga dilema: Tomson? Bilo mi je zao decka, ali sut karta u jednom smeru, ovo sto on igra je ispod svake kritike, ovo sve pod uslovom da ne dovodimo nekog novog stranca vec svu slobodu i minute momku koji je buduci reprezentativac.
Treca dilema: Simonovic? Verovatno je sinocnjom partijom kupio sebi jos jedan "kratkorocni" ugovor sto je i ok dok se Luka ne oporavi, Danguba ce jos malo na teren i onda ce Simon i Miler deliti minute i na trojci i na cetvorci.
Cetvrta dilema: Nastic? Decko je mozda trebao da ode u Igokeu ove sezone da se razigra, ovako ce samo izgubiti godinu i ne vidim neke minute za njega, po meni prioritet kluba treba da bude razvoj Gudurica, Simanica i Tejica, evo i Rebic je sinoc pokazao da mu treba vise verovati.
Dakle:
1. MW, Jovic, Rebic
2. Guduric, Lazic
3. Dangubic
3-4. Simonovic, Miler
4. Tejic, Simanic
5. Zirbes, Stimac
Ovo je po meni dobar i realan roster gde ce svi imati sansu da daju neki svoj doprinos, naravno kada se Luka oporavi onda ide rokada sa Simonovicem.
Naravno Tejic i Simanic moraju da imaju prednost na svojoj poziciji pre Simonovica i Milera u vecini utakmica, te da ovi sluze eventualno kao neka ispo moc, a ne kao prva opcija.
Korisnikov avatar
By MileBL
Odigrace Rebic dobro i protiv Igokee zato sto ce cuvati Capina koji je iste fizicke konstitucije kao on, ali kad se na drugoj strani nadju visi i snazniji igraci Rebic ce nestati sa terena

Zna li se ista koliko ce pauzirati Lazic?
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School