Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
115 + BB i TK.
Nookie bi rekao da je to nikakav rezultat, al' ja nemam te 'ladne, [s]švedske[/s] šampionske standarde. U suštini, ispalio me je samo Lešić, koji je pri tom ispalio i ostatak lige. Ostali igrači su odigrali korektno, niko ispod 14, niko iznad 20. I kako sada da im zamerim?
Ono što mi ne ide u glavu je - što svi imate po indeks, dva više. To je frustrirajuće.
Korisnikov avatar
By Gale
A, onda su kriva fantasy nebesa. Jesi li skoro nešto fantasy zgrešio? :D

Da, Miljen je u padu, ali ja ga držim, jer sa njim znam na čemu sam : Retko iznad 20, još ređe ispod 10, dok konkurenti (npr Marinović, Gordić) nude klasičnu vrtešku - od -4 do +27. Nekako mi se Miljenov pristup više sviđa.
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:A, onda su kriva fantasy nebesa. Jesi li skoro nešto fantasy zgrešio? :D

Da, Miljen je u padu, ali ja ga držim, jer sa njim znam na čemu sam : Retko iznad 20, još ređe ispod 10, dok konkurenti (npr Marinović, Gordić) nude klasičnu vrtešku - od -4 do +27. Nekako mi se Miljenov pristup više sviđa.
Немој тако, брат Горда је по мени најсигурнији плеј са фантази аспекта, сем меча са ЦЗ све је било око +20. Али и Миљена ценим много.
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 186
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]