Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Poska napisao:Свака част Јовићу. Иако је данас погађао, мени се ни мало не свиђа како Милер игра. Ако га стане шут за 3, то је то. А и није да баш мало шутира. Одбрана онако, дефанзивни скок лош. У нападу 3-4 пута креће на продор и забија се у тројицу, а има повратни пас, и то отворен скроз. Такве играче много не готивим, који неће да избаце повратни пас. Данас га је служио шут, али када стане... Видећемо како ће то изгледати када се уигра још мало. Иначе, оног Гавела не бих имао у екипи да плаћа да игра.
To pricas o Simonu?,Pa vecinu poena je dao iz ulaza,osim ako ne racunas da ga sere sto je pogodio dve distance kad ga nisu cuvali..
Korisnikov avatar
By Poska
Не, све о Милеру.
Korisnikov avatar
By Zex88
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=8VkM6t4HZ0k[/bbvideo]

Pogledaj ponovo

faca Milera kad mu nisu dali tajmaut.. :D

Slika
Korisnikov avatar
By Poska
Видео сам ја све. Замисли сада да му ова набијања у играча, некада и више њих нису ушла, и да га тројке нису хтеле. Видећеш и сам, мој лични став је да не волим играче који се забијају у тројицу и не избацују повратни пас. Да видиш када га буде чекао неко други доле, а не Брајант, како неће моћи да заврши. Сада ће га и боље искаутирати, па ће га боље чувати, а Саван и није баш неки дефанзивац.

Уосталом, меч су преломили Ребић и Симоновић. Колико Бајерн очајно брани пик.
Korisnikov avatar
By Zex88
Trojke ga htele,covek sutirao 3/8. Ne moze to e da ga je cekao neko drugi,e kad ga bolje skautiraju,e kad.. Ne pije ta logika vodu..

|nemoj da zaboravljas koliko ce prostora da napravi ovaj batica..

Slika

Domaci teren je domaci teren..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=dEhrDvAZERw[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By The Answer
Beš mi sve ako ovde Savan nije bio u autu, na slici se i ne vidi, ali...

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]