Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac

propustena je ozbiljna sansa 2015 i jos veca 2017.. sad isto..

dzile je izgubio 35 razlike u kls 2016, ovo mi je danas licilo na to

dule je celu sezonu 2014 15 jako lose uradio..

jebiga, sto kaze poska teraj dalje...

Korisnikov avatar
By Poska

Континуитет у раду тренера и тима нам треба. Одмах после тога иду кључ и сала. Терај даље!

By milanezija

Koju smo mi sansu imali 2017. Pa mi u finale KLSa nismo usli :doh:

1. je mnogo bitnija od ovoga danas, niko nije nista ocekivao, a mogli smo dobiti mnogo

Sad da se uzme KLS i zada bar mali udarac

Onda na leto selekcija da se izvrsi ljudski. Mi od DVove prve povratne sezone nismo napravili krsten tim i na vreme. A i njega smo dopunjavali sa Gordicem i Lovernjom umesto Torija

Korisnikov avatar
By Pavac

2017, polufinale abe sa cedevitom?

imas priliku pred 50 ljudi ( od toga 30 riba koje lupaju balonima ) da odes u finale.. ceo mec odvratan i klackalica, secam se da oni 6-7 minuta poen nisu dali a mi dali dal jednu trojku za to vreme..gordon i novica prangijali do besvesti kao i ovi danas..

Korisnikov avatar
By skeske

Treniraj i tjeraj dalje :p :D . Salim se, niste dobro usli u mec i onda niste uspjeli da se vratite. Neocekivano los derbi

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Ocekivao sam dosta vise danas od Partizana, bez ikakve energije u borbe u najvaznijem mecu sezone. Renfro koji treba da vodi ekipu i prvi strelac tima Lendejl 0 poena, a uz to Lendejl i 0 skokova. Nikolic i Jaramaz smetaju jedan drugom, Jaramaz nije bio ni potreban Partizanu. Gegic van 12 igraca zbog njega, a decko ima odlicnu odbranu i donosi energiju timu. Si koji treba da bude X faktor, da igra odbranu, da zakuca da podigne atmosferu, ubaci neku trojku, veceras isto nista.
Kada 3 igraca iz startne daju 0 poena i ne moze bolje.
Zagorac je trebao vise da igra.

Korisnikov avatar
By MileBL

Kad igras u Megi dodira sa realnosti nemas
Zagorac igra neku svoju igru, lik je u nekom bunilu da ni bog ne zna koja mu je dijagnoza, lik kad dobije loptu samo kos vidi, nema dodavanja niti je bitno ko je ispred njega na kos se ide, meni je cudno kako ne vidi kako igraju Lucic, Kalinic, Simonovic..., nije neka nauka a daleko su dogurali, ovako ce ako nesto slucajno ne odigra u KKP opet vratiti u Megu.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Pavac

ja i dalje ne pizdim niti sam pizdio dok npr neki ljudi mi kazu da su bas pod stresom, valjda su se previse naprzili..

Andrea radi dobar posao i tu nema dileme

instant uspeh je napravljen prošle godine sa kupom, ove godine smo ga potvrdili i to je to

prelepo bi nam legla KLS, da uzmemo 2/3 trofeja ove sezone ( potpuno nebitna al jbg :mrgreen: )

ne bih mnogo pametovao, sledi KLS pa leto... nadamo se najboljem

kod Dzileta se igralo fantasticno i onda dodje leto i nova sezona i imas luzersku i 10 puta losiju ekipu... valjda nece biti tako i sad

mnogo promasa je bilo u vezi igraca, Robinson, Samuels, Braun, Gordon... pa jbt mogu ruku da dam da bi deda Wilson od 40 godina sinoc ubacio 20 poena... :whistle:

Pera izbunario Jonesa, Dzile Wiliamsa ( koji je realno uzasan igrac ali mu je nadjena uloga i to je to, covek protiv cirbesa izgledao kao EL centar )

Pejdz je opasna sisica, gotivan mi je ali je uzasno gradjen, boji se, nije navikao na vruce terene a i bolestan je, ima bol u penisu.. zabole ga uvo za partizanstinu, przenje oko EL itd kad zna da ce zapaliti na leto... jeste, davao je ludacke trojke u Americi a sad pogodi 1 bitan sut u sezoni... premalo

necu da selektiram ali mislim da samo ovi smeju da ostanu za sledecu sezonu

Ali Nikolic, Trifunovic, Jaramaz, Gegic, Zagorac, Nikola Jankovic, Lendejl, Pecarski

na to dodati 1 dobrog pleja, dobrog centra, i 2 solidna domaca igraca i to je to...

• 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 166
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]