ja i dalje ne pizdim niti sam pizdio dok npr neki ljudi mi kazu da su bas pod stresom, valjda su se previse naprzili..
Andrea radi dobar posao i tu nema dileme
instant uspeh je napravljen prošle godine sa kupom, ove godine smo ga potvrdili i to je to
prelepo bi nam legla KLS, da uzmemo 2/3 trofeja ove sezone ( potpuno nebitna al jbg
)
ne bih mnogo pametovao, sledi KLS pa leto... nadamo se najboljem
kod Dzileta se igralo fantasticno i onda dodje leto i nova sezona i imas luzersku i 10 puta losiju ekipu... valjda nece biti tako i sad
mnogo promasa je bilo u vezi igraca, Robinson, Samuels, Braun, Gordon... pa jbt mogu ruku da dam da bi deda Wilson od 40 godina sinoc ubacio 20 poena... 
Pera izbunario Jonesa, Dzile Wiliamsa ( koji je realno uzasan igrac ali mu je nadjena uloga i to je to, covek protiv cirbesa izgledao kao EL centar )
Pejdz je opasna sisica, gotivan mi je ali je uzasno gradjen, boji se, nije navikao na vruce terene a i bolestan je, ima bol u penisu.. zabole ga uvo za partizanstinu, przenje oko EL itd kad zna da ce zapaliti na leto... jeste, davao je ludacke trojke u Americi a sad pogodi 1 bitan sut u sezoni... premalo
necu da selektiram ali mislim da samo ovi smeju da ostanu za sledecu sezonu
Ali Nikolic, Trifunovic, Jaramaz, Gegic, Zagorac, Nikola Jankovic, Lendejl, Pecarski
na to dodati 1 dobrog pleja, dobrog centra, i 2 solidna domaca igraca i to je to...
Мани ме __________ лупетања, иди у __________ .
Кад те неко други пита ти га лажи, али немој мене лагати кад знам све.
__________ сам се ја сада попео на леђа, а ја кад се неком попнем на леђа...