Stare teme
Korisnikov avatar
By micky
Slika
Bio sinoc na utakmici izmedju Mege i Partizana iako se radilo o prijateljskoj tekmi Mega je pokazala daleko ozbiljniju igru ,Partizan je iskuljucivo oslanjoa na sut za tri poena,bez ikakave ideje u napadu,definitivo je najveci probelem Partizana ove sezone plej,za razliku od Mege koja je delovala mocno jer im je Jaramaz pravi motor ekipe,decko odskace.Inace bila je jako losa organizacija utakmice,prvo retko je o znao da se igra a radilo se u humanitarnok mecu a onda kada je na zagrevanju doslo do loma table od strane Vrabca,Vesa Petrovic i Cakic su skinuli i namestili novu tablu a jedna tetkica je skupljala u kantu staklo prvo metlicom a ona zogerom.Oduzilo se sve za 45 minuta bar.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Jo. napisao:
Poska napisao:Јарамаз ни један неће доћи више никада код нас и то је то. Зато сам и написао горе.

Слажем се и ја за Луковића и Маринковића, али није баш да их и тимови из иностранства неће тражити, и један и други прилично добре сезоне.

Ocigledno znas nesto vise od mene...!?

M.Lukovic mi je bio gotivan jos dok je bio u Megi...jedno od boljih krila...visok,solidna tehnika, jos uvek mlad...ovu sezonu je igrao odlicno...a ima mogucnost za napredak...pogotovu sto se tice fizikalija...
Ovde ne treba cekati... potpisuj dok jos nije odleteo...

Marinkovic je svakako ok..., ali mi je negde izmedju 4 i 5...
Bio bi odlicna cetvorka da ima bar malo bolji sut..., a kao petica je slican Lukovicu, a nama treba prvi centar koji ima "masu"...

Na 5 bio Milutinov bio premija (nerealno), S,Jankovic(211/93), N.Jovanovic (211/94), D.Ristic (213/95) iz USA bi mozda mogli da se uklope i pronadju sebe u ovom Partizanu...mozda da vratimo Darela Wiliams-a...
Па делимично. Он је и отишао када је видео како му је брат прошао. Није баш да има неку жељу да се врати. Нама треба да буде циљ да покупимо некога на 2+1 од домаћих играча, па да он има добру сезону код нас, па онда наставиш даље са њим, а не да пробаш да доведеш таквог играча после добре сезоне у неком другом клубу, то је практично немогућа мисија за нас, али видећемо.
By ikaluka
Jo. napisao:
Poska napisao:Јарамаз ни један неће доћи више никада код нас и то је то. Зато сам и написао горе.

Слажем се и ја за Луковића и Маринковића, али није баш да их и тимови из иностранства неће тражити, и један и други прилично добре сезоне.

M.Lukovic mi je bio gotivan jos dok je bio u Megi...jedno od boljih krila...visok,solidna tehnika, jos uvek mlad...ovu sezonu je igrao odlicno...a ima mogucnost za napredak...pogotovu sto se tice fizikalija...

Bio bi odlicna cetvorka da ima bar malo bolji sut..., a kao petica je slican Lukovicu, a nama treba prvi centar koji ima "masu"...

Na 5 bio Milutinov bio premija (nerealno), S,Jankovic(211/93), N.Jovanovic (211/94), D.Ristic (213/95) iz USA bi mozda mogli da se uklope i pronadju sebe u ovom Partizanu...mozda da vratimo Darela Wiliams-a...
Otezavajuca okolnost za njega bi moralo da se plati obestecenje u najpovoljnijem slucaju 75 000 E.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@micky

Sto kazes, niko nije ni pricao o toj utakmici, jedino si mogao da vidis na profilu kod Miska. Ni KKP nista na sajtu nije izbacio.
Nista novo u nasoj igri

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Partizan NIS - Vršac u petak, 21.04. od 20:00
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2049/parti ... 4-od-20-00

Померен меч за петак.

Био је извештај на сајту после меча.
Partizan NIS i Mega Leks igrali za dečje odeljenje Opšte bolnice u Kruševcu
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2048/parti ... u-krusevcu

Slika
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jeste bio, nego sam mislio na to da nije bilo vesti da igramo.

Korisnikov avatar
By micky
BogdanB napisao:@micky

Sto kazes, niko nije ni pricao o toj utakmici, jedino si mogao da vidis na profilu kod Miska. Ni KKP nista na sajtu nije izbacio.
Nista novo u nasoj igri

Jos jedna interesantna stvar,znam da nije za ovu temu,moj prijetelj je na poluvremenu pricao sa Miskom i pitao ga ko ce biti prvak Evrope ove godine,on mu je rekao Olimpijakos.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
By Jo.
ikaluka napisao:
Jo. napisao:

Otezavajuca okolnost za njega bi moralo da se plati obestecenje u najpovoljnijem slucaju 75 000 E.
Da ugrabimo jednog od trojke navedenih centara iz USA bila bi premija (75k bi vredelo dati), naravno uz M.Lukovica na 3...

Znam da je Jaramaz nerealan, ali mi je to zelja...jbga...
Mogli bi da preguramo sezonu sa parom Hecer/Pot + jedan kombo 1/2...? (da li Gordon moze da se dovede u red do Septembra?)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Od iskusnih igraca koji bi mogli da se vrate ili da dodju prvi put u tim Partizana mislim da su dostupni za neki tim koji ima budzet od 2 ili nesto malo vise miliona evra Milenko Tepic, a mozda i Edo Muric, Dragan Milosavljevic ( mada bi on mogao i u veci klub posto je jedan od glavnih igraca Albe i medju par najboljih bekova lige ), Nikola Ivanovic, Dragicevic Crnogorac, Sava Lesic koji se sada u Megi, mozda i Milovan Rakovic, ako nije zavrsio karijeru...

Iz domace lige to bi mogao biti mladi plej, bek Dinamika Stevanovic koji ubacuje 16 poena ove sezone u KLS ligi, a 95. je godiste. Devid Buker neki Amer je novo pojacanje Dinamika, pa bi i on mogao da bude zanimljiv.

Iz Aba lige tu mogu da dodju u obzir Rebec iz Krke, Lukovic iz Krke, Jankovic iz Olimpije, Elis iz Mornara... Mislim da bi ti igraci mogli da budu dobra pojacanja za Partizan i nosioci igre.

Naravno treba dovesti nekog dobrog Amera sa iskustvom u Evropi ili sa koledza koji bi bio Zvezda ekipe uz to neko pojacanje iz ABA lige i nekog povratnika od igraca koje sam ja nabrojao i naravno uz ostanak Marinkovica, Andrica, Lukovica, Vrapca i pre svega Novice i Bircevica.
Majstorovica, Ratkovicu, Pota ( posto se ne racuna ozbiljno na njega ), Gordona ne treba imati u ekipi sledece sezone. Hecer ce verovatno otici, a za njega se moze dovesti zamena.

Amerikanac, Jaramaz ( Rebec, Ivanovic, Stevanovic )
Marinkovic, Paunic ( Tepic )
Lukovic, Andric, Vrabac
Novica, Bircevic ako ode neko od njih onda dovesti Dragicevica ili Bukera
Amerikanac, Lukovic, Koprivica

Ili da bude drugacija centarska linija pa da budu
Elis, Dragicevic
Jankovic, Lukovic, Koprivica
Korisnikov avatar
By Lucky
Milos Glisic igra KLS za KK Vrsac.
Hocu li ispasti glup ako pitam koliko obestecenje smo dobili za njega? :D
  • 1