Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Ne znaam da li delite moj stav , ali mislim da ovo nije posteno
Zadnje tri godine Cska tokom godine igra najlepsu kosarku, uz to REal zadnje dve igra jos lerpsaviju, i na kraju neki levi timovi uzmu te titule
Plejof je resenje po mom misljenju
By grobar sa kosova
@Peja naravno jer ni Olimpijakos 2 godine a ni Makabi sada nisu zasluzili da uzmu titule,vec Cska prve sezone i Real zadnje 2!
Poslednja izmena od grobar sa kosova u Pon Maj 19, 2014 3:19 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja sam Def bio odusevljen kad je Duda uzeo, jer sam smatrao to za majstorstvo, sto jeste, ali posle jos dva F4 gde isti stil igre (kopiraju Ivkovica?) uzima titulu vise nisam za to.
Korisnikov avatar
By Peja
Slicna filozofija igre, pretezno defanzivna, (bez obzira na 100 poena u finalu) , tempiranje forme za zavrsnicu, promennljiva forma tokom godine, dosta slicnosti ova dva tima
Cak pogeldaj roster TAjs = Dorsy
Lou =Rajs
Printezis - Blu
Mene je ono juce podsetilo u mnogom na Oly
By surda
Svaka cast Makabiju. Davao sam im sanse za prolazak u finale, no osvajanje sam smatrao podvigom previse :D
Od igraca m je najvise Tyus impresionirao, po ko zna koji put prikazao je veliku borbenost. Mislim da je sinoc od 12 poena 8 ili cak i 10 dao odmah nakon ofanzivnog skoka, a tek igra u odbrani...
Sve u svemu kapa dole Blatu i Makabiju. :clap:

Taj final four nikad necu moci shvatiti. Kontam da je to da to vise do tvrdoglavosti celnika Evrolige. Ono jeste uzbudljivije i mozda privlaci vecu paznju, samim tim i veci prihod od tv prava, ali kontradiktorno mi je sa postojanjem sistema koji prethodi tom F4-u. Uglavnom dobijes 4 tima koji stvarno prikazu najvise tokom sezone, no ne i onog koji najvise od ta 4 :think:
Lijepo je to da underdog osvoji, no 3 puta zaredom je stvarno previse...
Salvatore Guliano napisao:a kako ovo objasniti ?
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje ... 54794-1188
Stvarno steta tiketa, no s obzirom na Krletovu formu i samim tim manji broj lopti nije bilo realno ni ocekivati da ce preci...

No bolje je i sve to kao najveca naivcina, povucen polufinalnom utakmicom, odigrati hendikep na Real :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peja napisao:Slicna filozofija igre, pretezno defanzivna, (bez obzira na 100 poena u finalu) , tempiranje forme za zavrsnicu, promennljiva forma tokom godine, dosta slicnosti ova dva tima
Cak pogeldaj roster TAjs = Dorsy
Lou =Rajs
Printezis - Blu
Mene je ono juce podsetilo u mnogom na Oly

Ne slazem se, ali bas nikako... Kompozicija ekipe je totalno drugacija. Blat igra sve vreme small ball postavu, gde Blu i Inglis igraju cetvorke, iako su vokacijski krila gotovo celu karijeru. Stil igre potpuno drugaciji. Jedina slicnost je undersize kengur pod kosem i tu se svaka slicnost zavrsava. U Dudinom sastavu je izuzetno bitna bila visinski dominantna cetvorka (Pero Antic), toga u Makabiju nema. Takodje, Papanikolau nema pandan u Makabiju. Za poredjenje Rajsa i Loua se isto ne mogu sloziti, ali ajde nek prodje nekako. Odbranbena filozofija je potpuno drugacija, pa i igra u napadu pogotovo kad je Sofo na parketu. Ne vidim ja tu ni mrvu od kopiranja.
Korisnikov avatar
By Peja
Po meni jedina krupna razlika je ta sa Sofom, stvarno Oli nije imao nekog dole da se uvali, uglavnom je bio alejup sa Dorsiem i skokovi u napadu Hajnsa.
Sta znam, meni su partija Lawa od prosle godine i Rajsova sinoc preslikane.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 149

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]