Nasa grupa sutra je:
Olimpijakos
Montepaski
Žalgiris
Bamberg
Partizan
Strazbur
ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
Tosa napisao:hahahaha,kad je Dzejsi u pitanju ja imam najproverenije informacijeTakvog smo cekali! Dobrodosao!
EDIT:spreman sam za svaki vid sale.
1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:dodji na svastaru da zaduzis opremuTosa napisao:hahahaha,kad je Dzejsi u pitanju ja imam najproverenije informacijeTakvog smo cekali! Dobrodosao!
EDIT:[glow=red]spreman sam za svaki vid sale[/glow].
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Tosa napisao:Uh jedva cekamDa li si ti zaista Todoric ili nas samo lozis?Pa ako si ti Toso,onda dobrodosao i ja cu odmah da te pitam nesto:
MILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.Obi ti uopste ne mislis,zreb je sutra u podna uz prenos uzivo na SportKlubu!
Puno srece Grobari,a i nama u zrebu,mada mislim da je zreb u petak,ali mozda gresim.
MILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.Opet mislis i naravno gresis
Puno srece Grobari,a i nama u zrebu,mada mislim da je zreb u petak,ali mozda gresim.
milanezija napisao:Idi na Stari grad vidi jesu li stavili nove table pa javi kad se vratisMILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.Opet mislis i naravno gresis
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:hahhaha dominiraj matori ! hahahmilanezija napisao:Idi na Stari grad vidi jesu li stavili nove table pa javi kad se vratisMILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.Opet mislis i naravno gresis