Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Gaja napisao:
dachakg napisao: videcu posle kad bude proradio sajt! ;)
Gledaj i placi :dance:
Sledece kolo preuzimam lidersku poziciju i smejem ti se sa vrha :character-bart: :happy-partydance:
Jel bre,na koju foru si ti ovoliko ispred mene!!? Aaaa,ne,ne moze to tako!!! :evil: Ceracemo se mi jos,a narocito na ovoj lokalnoj! ;) :D :D :D
Dakle, cilj u ovom kolu je da napravim rezultat bar priblizno kao milanezija, Nookie, Stiglitz, Yopitsch..., ne bih li se jos neko vreme odrzao u vrhu.
Sto bi rekao Nils Bor: "Ako sa prijateljem setate kroz dzunglu, i naidje tigar, ne morate biti brzi od tigra, dovoljno je da budete brzi od svog prijatelja".
Jbg, moram sad da se malo sirim, ko zna kad ce prestati ova renesansa. Ipak sam ja u ovome apsolutni pocetnik (hvala Karaburcu sto mi je objasnio pravila i uputio u svete tajne).
Ako vas zanimaju novosti iz trenutno drugoplasirane ekipe, mogu vam reci da sam se zahvalio Warren-u na saradnji. Rastanak je bio hladan. Sansu (ponovo) dobio Micic.
Korisnikov avatar
By Gale
Vincent Vega napisao:Dakle, cilj u ovom kolu je da napravim rezultat bar priblizno kao milanezija, Nookie, Stiglitz, Yopitsch..., ne bih li se jos neko vreme odrzao u vrhu.
Sto bi rekao Nils Bor: "Ako sa prijateljem setate kroz dzunglu, i naidje tigar, ne morate biti brzi od tigra, dovoljno je da budete brzi od svog prijatelja".
Jbg, moram sad da se malo sirim, ko zna kad ce prestati ova renesansa. Ipak sam ja u ovome apsolutni pocetnik (hvala Karaburcu sto mi je objasnio pravila i uputio u svete tajne).
Ako vas zanimaju novosti iz trenutno drugoplasirane ekipe, mogu vam reci da sam se zahvalio Warren-u na saradnji. Rastanak je bio hladan. Sansu (ponovo) dobio Micic.
Hahahahhaha, fenomenalno!

Nažalost, šutnuo Martona - jer mislim da će protiv Zvezde težiti anonimnosti - a zadržao Young-a, iako ide na Zadar. Uopšte, Marton mi je jedina izmena u odnosu na prošlo kolo, pa ćemo videti.
Stiglitz napisao:@VincentVega
Ja napadam 200+ ovo kolo samo da znas ;)
Pih. Been there, done that :) usralo me za sve pare
Korisnikov avatar
By Nookie
MILOS OBILIC napisao:Zasto ne mogu da promenim tim zar nije bilo pravilo da do pola sata pred utakmicu moze da se promeni tim? Ovako mi ostade Milosavljevic na beku.
u 4 pocela prva utakmica. Zakasnio si MO :D
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 186
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]