Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Евроkуп план Б за Игокеу
Евроkуп план Б за Игокеу 07.06.2013 08:30 | Милан Зубовић

Бањалука - Предсједник Игокее Борис Спасојевић потврдио је да ће Александровчани сигурно наступити на међународној сцени.

- Ако не изборимо пласман у Евролигу кроз квалификације наступићемо у Еврокупу идуће сезоне - рекао је "Гласу Српске" Спасојевић.

Освајањем трећег мјеста у Јадранској лиги Александровчани су стекли право наступа у квалификацијама за Евролигу, гдје ће се осим њих наћи још седам екипа мада није познато када ће се обавити жријеб квалификација као мјесто и вријеме играња турнира.

- Још увијек нам није ништа званично стигло из сједишта Евролиге, али вјерујемо да ће стићи допис када се заврше сва првенства у Европи. Наступићемо у квалификацијама - изјавио је Спасојевић.

Играчи су јуче отишли на заслужени одмор послије феноменалне сезоне у којој су освојили шампионску титулу у БиХ, док су раније тријумфовали у Купу БиХ, а исто тако освојили прво мјесто у лигашком дијелу Јадранске лиге. Окончањем сезоне многим играчима је истекао уговор као и тренеру Драгану Бајићу, али су сви они изразили спремност да играју у клубу и идуће сезоне.

- Млађи играчи попут Александра Радукића и Жељка Кљештана имају уговоре на више сезона, док је већини искуснијих првотимаца обавеза истекла. Сви они имају жељу да и сљедеће сезоне буду дио нашег тима мада све то зависи од буџета са којим будемо располагали као и процјене тренера ко ће му бити потребан. У контакту смо са њиховим менаџерима и вјерујем да ћемо се лако договорити - додао је Спасојевић.

Американци Корсли Едвардс и Клиф Хамондс јуче су отпутовали у САД, али су изразили жељу да и сљедеће сезоне носе дрес Игокее.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 21586.html
Korisnikov avatar
By Gaja
Kure napisao:
Zex88 napisao:
Gaja napisao:Znaci 30 ulaznica za Radnicki i 2980 za Zvezdu i Partizan :lol:
2980+30=3000???

Nije ni cudo sto nas ima manje na popisu kad si ti bio drug clan. :D
Mučki poentirao... :lol:
Znaci LOL.Ja ovo nisam video do sada :shock: Eee kazi koliko sam dobar :P
Korisnikov avatar
By MileBL
Evo Igokea dovela nekog Crnca iz Afrike, imao je bolju statistiku od Brauna u Turskoj.

Igokea dovela krilnog centra
Michael Fraser prvo pojačanje bh. prvaka

Slika
Prvak Bosne i Hercegovine, Košarkaški klub Igokea, dovela je prvo pojačanje u svoje redove.

Radi se o 29-godišnjem kanadskom košarkašu Michaelu Fraseru(203cm), koji iza sebe ima nekoliko vrlo uspješnih sezona u Evropi, ali i van našeg kontinenta.

U Igokeu je stigao iz libanske ekipe Byblos, a nastupao je ranije za ukrajinske ekipe Goverla i Dnipro, francuski Gravelines, te meksičku ekipu Soles.

Prethodne sezone je u Libanu ubacivao prosječno 20.1 poen, te je hvatao gotovo 17 skokova po utakmici.
Korisnikov avatar
By MileBL
Karaburac napisao:@MileBL

Ne bih da ispadne da zakeram, ali kakve veze ima Kanadjanin koji je igrao u Libanu sa Afrikom?

Zeznuo sam, mislio sam da je Liban u severnom delu Afrike sad vidim da je u Aziji, jbg, desi se
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]