Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock

Ja sam tad probao s tim njegovim vraćanjem na kuk i podigao procenat značajno. Nikad nisam skontao u čemu je fora (sem da lopta nekako bolje leži u ruci), ali mi je upalilo. I danas na basketu kad ne ide šut, stanem na penal u pauzi i namjestim tako ruku.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Gaja

Pisao je on na instagramu o tome

Ok, posto me svakodnevno pita mnogo ljudi u vezi mog neobicnog izvodjenja slobodnih bacanja, red je i da to objasnim svima koje zanima. Na slici - u karakteristicnoj pozi za izvodjenje slobodnih bacanja. DeMarcus i Elton skroz opusteni, znaju da lopta ulazi :)...

Inace, do svoje 24te godine sam bio jako prosecan izvodjac slobodnih bacanja, dok nisam u Denveru, uz pomoc suterskog trenera Chip Douglas valjda se zvase, koji je trenirao Stiv Kerr-a (Chicago Bulls jedan od najboljih sutera ikada), vezbao, promenio tehniku i uz svakodnevno ponavljanje i rad potpuno resio 'problem' slobodnih bacanja.....

Poenta je, da 'navlacanjem' lopte u desnu stranu dole, lopta fizicki savrseno 'legne' u oblik moje sake, i onda se procenat povecava, uz veliki efekat povecanja verovanja da lopta ulazi u kos jer sutiras onako kako je idealno za tvoj oblik sake i mehanike podizanja lopte i izbacivanja iz sake..... Rezultat: 58 pogodjenih bacanja zaredom u Evroligi (verujem i dalje rekord). Trud i pametan trening se isplate!!! Zakljucak: Prepoznas nedostatak, informises se kako da ga najbolje resis, i onda ga resis.

Korisnikov avatar
By Zex88

Vrhunski mec.. Buducnost sve pogodila u finisu.. Nikolic junak..

Ova pobeda ce im bas mnogo znaciti..

Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Lud mec

Nikolic tragicar sa trojkom i onda skokom izvuce i dade za pobedu

Slavi Zex, Armani odvaljen u Barsi

:dance: :dance: :dance:

Korisnikov avatar
By Lepus

Nisam nesto ispratio Buducnost pa me interesuje sta to igra i kakva je to velika taktika ?

• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 45

U17 dobila ubjedljivo Slovence bez Kusturicek koji[…]

Svaštara

https://youtu.be/W7EahJetK9M?si=_TKSxOkj8GF8RUBH […]