Stare teme
By milanezija
Ne treba zaboraviti prelazak sad u Istanbul iz Helsinkija i potencijalnu minu u vidu Gruzije/Italije, ako budu isli na Ukrajinu na konju su
Korisnikov avatar
By MileBL
Mene je Kokoskov prijatno iznenadio, postavio je igru sa mnogo mnogo kretnji u napadu sto je stvarno netipicno za nase trenere koji uglavnom forsiraju strogo kontrolisane napade
Korisnikov avatar
By Peja
ako sam dobro shvatio u 1/4 bi isli na pobednika meca Finska protiv pobednika gruzija vs italija

iz ove perspektive reklo bi se da imamo solidne sanse za 1/2 sto bi bio vrhunski uspeh
Korisnikov avatar
By Duka85
Peja napisao:ako sam dobro shvatio u 1/4 bi isli na pobednika meca Finska protiv pobednika gruzija vs italija

iz ove perspektive reklo bi se da imamo solidne sanse za 1/2 sto bi bio vrhunski uspeh
Pod uslovom da budemo d1, a ako smo d2 u 1/4 idemo na slo-ita/gruz.
Prvi par 1/8 je Fra-Ger i pobednik se ukrsta sa Spanija-d4

U svakom slucaju, bili d1 ili d2, izbegli smo Litvaniju, Spaniju, Francusku, Hrvatsku, Rusiju, Tursku, Letoniju i Grcku do 1/2 finala, dobar zreb!

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
sad gledam grke, mislim da bi mogli biti nezgodni u nokaut mecevima ako se sad provuku, dosta je tu iskusnih EL igraca

za papajanisa sam mislio da je zesci promasaj ali sad vidim da ima tek 20 godina, moze biti dobar centar, ima odlicnu gradju
Korisnikov avatar
By Duka85
Grcka-Litvanija
Hrvatska-Turska/Rusija

Finska-Italija
Mi/Rusija-Madjarska

Nemacka-Francuska
Spanija-Letonija/Turska

Slovenija-Ukrajina
Letonija/Mi-Crna Gora

To je zreb. Pocinje takmicenje...
Prvi i treci deo kostura su najzeznutiji.
Mi svakako nasu utakmicu 1/8 finala igramo 10.09

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Turska odbrana,valjda ce da promase Letonci otvoren sut.. 4 otvorene trojke..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]