Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
bas me zanima kako ce se zavrsiti ova ljubav gde na platnom spisku imas 30+ igraca, kad tad ova zajebancija ce doci debelo za naplatu
Korisnikov avatar
By Lucky
Jomer napisao:bas me zanima kako ce se zavrsiti ova ljubav gde na platnom spisku imas 30+ igraca, kad tad ova zajebancija ce doci debelo za naplatu
+100
Meni interesantan sastav publike. Ako vec porodica Covic ima direktan interes i emociju, sta motivise velike zvezdase poput Dabe, Bekjareva... ?
Vidim da je redovna i ova nova funkcionerka u ZKK CZ.
Korisnikov avatar
By Lepus
Kako mislis sta motivise Zvezdase? Mozda to sto pola tima ima ugovore sa Zvezdom?
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Kako je igrao Ljubicic?
Ocaj.. Hecer ga vozao ko malo dete.. U napadu nista specijalno..
Korisnikov avatar
By skeske
Pojacavaju se ljudi na niskim pozicijama a Kaplanovic je jos uvijek u klubu. Dobro....
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne zna se ko je gori, prvi Cokijev tim sinoc ili drugi veceras, ne bih se iznenadio da im kasni kinta.
By Bojdo
Jedina dobra vijest je povratak Radanova, bio je dobar i agresivan.
Korisnikov avatar
By Lepus
Pekao sam rakiju cijeli dan, veze nemam ni o cemu. Koju poziciju je Radanov igrao i koliko min je bio u igri?
By Bojdo
Lepus napisao:Pekao sam rakiju cijeli dan, veze nemam ni o cemu. Koju poziciju je Radanov igrao i koliko min je bio u igri?
Igrao je trojku i dvojku , bio je u igri 11 minuta, postigao 5 poena, imao je jedan skok, dvije ukradene lopte, po jednu primljenu i datu blokadu. Valorizacija 8.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]