- Čet Jun 25, 2015 12:10 am
Smirene glave da obavimo i neku analizu meca. Marina takticki dobila mec, brza igra, zagradjen reket u potpunosti i 9 skokova vise za nas. Nase su imale vise ofanzivnih nego defanzivnih skokova sto je sjajno za tim koji igra bez centara prakticno.
Radocaj-danas ocajna ,zabijala se bez potrebe u vise navrata.
Petrovic-Losa suterski danas i ono sto je pogadjala na svim mecevima ranije danas je masila,vratice joj se u PF ili F. 7 skokova i to 5 ofanzivnih i odlicna odbrana.
Jovanovic-Odlicno pocela,posle stala i uzela 6 suteva sto je bas mnogo za nju ali je u odbrani igrala ok.
Milovanovic- odlicno igrala odbranu , 15p i 5sk dobar mec sa njene strane.
Butulija-faul+ kos u prvom poluvremenu, dobra u odbrani,borbena i pokriva skok solidno.
Ajdukovic-Odigrala pristojnu odbrana za njen kvalitet i uzela 4 skoka.
Milica D.-Ne znam koja igracica u Evropi igra bolju odbranu od nje i borbenije od nje iako zaista puno ispada. Igra kao da ima 20 a ne 33.U napadu mnogo bespotrebnih zabijanja ali 10p je sasvim ok sa njene strane.
Ana D.-Sta reci, mec karijere u reprezentaciji, cekao sam da proradi i dobro je da je danas proradila. Sada treba dizati Sonju za PF i F jer sa njom bi to bilo zatvoreno fantasticno.
Page- bitna trojka,solidna odbrana ali sam i dalje stava da nam treba bolji stranac.
Yilmaz danas skoro u potpunosti zaustavljena,igrala samo 23 minuta a uzela 14 suteva. Sanders definitivno stranac koji razbija,igrala je sjajno i pogadjala neverovatne suteve. Ilben dobar asistent ali prosecan suter. Ocekivao sam pobedu svakako i sada smo favoriti protiv Belorusije koja je imala ocajnu drugu rundu i izgubila i od slabe Ceske i isto tako prosecne Crne Gore bez Dubljevic.
Sutra ocekujem da Spanija pregazi Crnu Goru ako bude igrala bez Dubljevic i dobar mec Francuske i Rusije i pobedu Francuskinja.