Stare teme
Karlton Majers se povukao pre 2 godine. Majstor je igrao u nekoj nizoj italijanskoj ligi. Igracina.
MIX57 napisao: Nikos Galis čovek koga je bilo nemoguće čuvati.
Ja ga nikako nisam voleo, smatrao sam da je sebican igrac (da budem iskren, cela ta grcka ekipa: Janakis, Galis, Hristodulu, Kamburis, Fasulas mi nije bila simpaticna), ali priznajem da je stvarno bio majstor.
Secam se da je Duda '89. u Zagrebu probao da smenjuje Kukoca i Paspalja na njemu, pa nam je opet strpao 30 komada.
MIX57 napisao:Prva petorka PAO
1. Galis
2. Janakis
3. Paspalj
4. Vranković
5. Pecarski

Nikos Galis čovek koga je bilo nemoguće čuvati.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
u to vrijeme je u grčkoj bilo dozvoljeno da igra samo jedan stranac u ligi i još jedan u evro kupovima. kad je pecarski potpisao našli su da mu je baba po majčinoj strani grkinja i dali mu pasoš. to je izazvalo ozbiljan skandal, nešto kao bosman u fudbalu, čak je prvenstvo bilo prekinuto na nekoliko kola. uglavnom, nekada su su se zbog naših igrača mijenjana pravila u velikim evropskim ligama.
Vincent Vega napisao:
MIX57 napisao: Nikos Galis čovek koga je bilo nemoguće čuvati.
Ja ga nikako nisam voleo, smatrao sam da je sebican igrac (da budem iskren, cela ta grcka ekipa: Janakis, Galis, Hristodulu, Kamburis, Fasulas mi nije bila simpaticna), ali priznajem da je stvarno bio majstor.
Secam se da je Duda '89. u Zagrebu probao da smenjuje Kukoca i Paspalja na njemu, pa nam je opet strpao 30 komada.
Utakmica protiv Arisa u hali sportova gde je bilo više Grka nego nas.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Mix hvala ti na ovom snimku. :D Bio sam na utakmici. Bio je to prvi mec u renoviranoj Hali (po Kicinoj zamisli su napravljene tribine i na onom delu gde ih nije bilo, pa se dobio pun krug tribina) Ne znam koliko ljudi je mogla tako renovirana Hala da primi ali bi smeo da se opkladim da nas je bilo desetak hiljada. Red za ulazak se protezao kao zmija od robne kuce Beograd i secam se da smo ulazili vise od sat vremena. Unutra je semafor bio samo na jednoj strani sale, a kako sam ja bio na suprotnoj na samom vrhu, odatle nije mogao da se vidi rezultat tako da smo se svi sa tog dela svakih par minuta drali onima ispod nas da nam kazu kako stojimo. Neverovatna i predivna utakmica i sva atmosfera pre, za vreme, i posle nje.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 42

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]