Stare teme
By Čarls Bukovski
Karaburac napisao:Po mom misljenju Cvele je za Rebica Bog licno.
Ja bih sad ovdje mogao nadugo i naširoko o Rebićevim kvalitetima ali neću.Pustimo dječka od 19 godina da u narednih par godina pokaže da li je igrač ili ne
Korisnikov avatar
By Karaburac
U pravu si, ovde ne treba da pises o tome. Sa druge strane na temi Crvene Zvezde mozes slobodno, pa bih voleo da procitam.
Korisnikov avatar
By Poska
Добро играмо против ових атлетски премоћних амера!
Korisnikov avatar
By Antoine
Opasnu ekipu su ameri poslali. Ne mogu da pratim, na poslu sam, da li je neko možda zapazio kako igra Ivan Rabb kod amera?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Za sada da, ali moramo i neki lak kos da damo. Dobro je sto smo bar nesto poentirali iz kontri, jer kad postave odbranu jako tesko stizemo do reketa. Ameri su stvarno nerealne atlete, cak im ni Francuzi nisu ni prineti.

@Toine Rabb jako lose, na tviteru ga proziva ovaj lik sa draftexpressa.

EDIT: Ameri 15 ofanzivnih skokova, mi 18 defanzivnih, to nam je veliki problem. Dobro je sto nemamo mnogo izgubljenih lopti na njihovom presingu, protiv Kanadjana smo se pogubili kad su nas stisli.
Korisnikov avatar
By Antoine
Fala Karabu, zato i pitam jer se mnogo priča o njemu a ne delujemi spremno za sav taj pritisak. Ima tu još mnogo dobrih to-be-igrača: bek Malik Newman, centar Diamond Stone, bela čokolada Henry Ellenson,... ova generacija Amera je strašno bogata fantastičnim PF i C prospektima, ajde baš da vidimo kako će naši da se nose sa tim.
Korisnikov avatar
By Poska
Слажем се, али Пено види врхунски. Мора се и рећи да су ове судије некад правиле неке чудне одлуке... А ми под кош ретко улазимо. Ови лепе за таблу само тако, а и када спусте доле лопту, много тешко бранимо њихове центре. Вања се доста испуцава и доста маши за сада...

Едит: Пенова тројка у првом са 9 метара у последњој сек :clap:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 19

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]