Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
jesam ja lepo rekao jos onomad kada se pricalo da ce Milutinov na pozajmicu u Megu da mi to mirise na dovodjenje Salica pod nase skute?
Elem, ja vidim samo dva resenja da i Milutin i Salic dobiju priliku za kvalitetan napredak:

1) Milutin na pozajmicu u Megu gde ce biti prvi centar, a Misko ce mu obezbediti nekog iskusnog za rezervu da mu pokaze par trikova (licno navijam da to bude Jovo Stanojevic)

2) Pomeranje Gagica na poziciju cetiri, sto je Dule nekoliko puta i pokusavao prosle sezone. Na pocetku je to ocajno izgledalo ponajvise jer Gagic nije imao nikakav osecaj za dodavanje, ali ako nauci da igra high low kombinaciju precizno mislim da moze da odradi posao.

3) Prodaja Muslija ili Gagica bilo kome ko je spreman da plati. Licno ja Gagulu ne bih prodao, mislim da ce uvek biti zahvalan kao rezervno, relativno jeftino resenje. Muslija bih prodao da oslobodim prostor Milutinu i Biku, ali bojim se da necemo naci dovoljno lude ljude koji bi iskesirali za Muslija. Tuzno je sto i dalje mislim da Musli moze da bude dobar centar sa onakvim telom, ali ocito je glava luda.
By kosta76
Ne moze Gagic da igra 4. On ima brzinu u pravcu ali je u bocnim kretnjama nas najsporiji centar. Zato ima problema kod preuzimanja. Igra najgoru odbranu od nasih petica na niskom postu. Ona fora izvan perimetra gde on sece lopte u prvoj liniji je posledica iskakanja, predvidjanja, koristenja brzine u pravcu, dugih ruku....To nema veze sa bocnim kretnjama i svaka cetvorka bi ga naterala na faul
Korisnikov avatar
By Karaburac
dobar je u zoni Kole, a Dule voli da koristi zonu.
Uz to, u napadu ima mismec koji ne koristi toliko da zida protivnika, ali dosta pravi problem u skoku protivnickoj cetvorci.

Daleko je on od idealnog, ali 10 minuta da odmori Lovernja u krajnjoj nuzdi moze da odradi. Sve te probleme koje si mu naveo za poziciju 4 mu se mogu spocitavati kao mane i za poziciju 5 (pogotovo katastrofalno branjenje niskog posta).

Ponekad se zaboravimo da nije bas svaki igrac kojeg dovedemo projektovan za prodaju, nekad dovedes igraca koji ce imati epizodnu ulogu i biti srecan sa tim, ali ce tu ulogu da odradi koliko toliko korektno. Na kraju krajeva finansijska situacija je trenutno takva da moramo da improvizujemo. Nadam se da ce se to promeniti, ali za sada smo u govnima.

Treba nam jedan igrac koji je 3 na 4, zato se nadam da ce Cekovski ove sezone dobiti malo minuta, ima visinu, kolilko sam cuo ima i brzinu, a godinama je vec pod Duletovim budnim okom i koliko sam cuo jedan je od Duletovih miljenika (ukoliko je to zaista istina, onda ima razloga zasto ga toliko gotivi).
Korisnikov avatar
By Vojvoda
@Karabu

Slazem se za Muslija, ni ja ne mogu da se pomirim sa tim da nece napraviti karijeru kakvu su mu predvidjali

Post br.2
Dule rece za Cekovskog da nije u planovima za sledecu sezonu. To je, cini mi se, rekao kod Tegija
By strelac
Sva resenaj dolaze u obzir osim jednog

Miutinov i Saric nisu Miskovi igraci i nece Misko da razigrava tudje igrace,kad ima svoje.Opcija pozajmice otpada.
Poslednja izmena od strelac u Pet Jul 05, 2013 10:28 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lika
Realno, bar po mom mišljenju - Šalić igra za drugi tim, a ova trojica ista priča kao i ove sezone uz više minuta za Milutinova, prvenstveno u ABA.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
strelac napisao:Sva resenaj dolaze u obzir osim jednog

Miutinov i Saric nisu Miskovi igraci i nece Misko da razigrava tudje igrace,kad ima svoje.Opcija pozajmice otpada.
jos nesto ja ne vidim mogucnost da u timu nama igraju MIlutinov i Salic jer je to previse slabo za EL, a da jedan sedi na klupi msm da bi mu bilo previse stetno za karijeru, tako da ocekujem ako kupimo Djoka da cemo ga dati nekome na pozajmicu, moze cak i u KLS sto da ne... :p a Nikolu ne bih menjao za Djoka nikako ! zajebano je sto su isto godiste tako da su ima rad sa Duletom i igranje po kojeg minuta po mecu u jakoj konkurenciji bila premija !

jedino ali to je tesko moguce da se dogodi, da prodamo i GAgica i Muslija a dovedemo tipa Kostu Perovica ili nekog MArica ili tako nekog pa da se ova dva klinca menjaju na 2 i 3 opciji ...

ja sam iskreno za Kostu Perovica ! dobar je on igrac za EL + je slobodan trenutno...
By strelac
Lika napisao:Realno, bar po mom mišljenju - Šalić igra za drugi tim, a ova trojica ista priča kao i ove sezone uz više minuta za Milutinova, prvenstveno u ABA.
Za sad je ta opcija najverovatnije.Ima on da radi i postupno da se dovede u red.
By strelac
Ako se nadje klub za Muslija,onda to menja sve iz korena.U tom slucaju ce i Gagic nejgovim stopama,nejverovatnije.
Sta ce nam dve najperspektivnije 5 sa visegodisnjimm ugovorima i Gagic sa visegodisnjim ugovorom,nemogu da napreduju i doci ce do gusenja.
Jedna startna 5 da moze da pokrije 20 do 25 minuta i ostalo da podele u zavisnosti od protivnika Milutinov i Saljic.od igraca koji bi to mogli po ceni da pokriju tih 20-25 minuta je Kosta.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]