- Uto Jul 02, 2013 2:20 pm
Nego...sutra se igra U19 Srbija-SAD, Nikola Milutinov, Vasa Micic, Mihajlo Andric VS Gordonovog brata! Ima li neko strim za tu utakmicu?
gregh napisao:Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 10mSkoro sve tvituje na engleskom, ovo na srpskom i mi kao sad treba da lupamo glavu. Siguran sam da je potpisao za neki srpski klub, nadam se da je to CZVBG.
Boban Marjanovic od pre 15 minuta vise nije slobodan igrac.
flameni napisao:Bobi u otisao u ZvezduPravo da ti kazem i nisam se nesto preterano potresao... Nije los igrac daleko od toga, ali da li je igrac za veliki tim kao sto je Partizan... To sigurno nije.
HAZARDER
milanezija napisao:Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme za verovatno velike pare
flameni napisao:Ma jok, igra za sicumilanezija napisao:Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme za verovatno velike pare
HAZARDER