Stare teme
Korisnikov avatar
By ko sam ja?
Nego...sutra se igra U19 Srbija-SAD, Nikola Milutinov, Vasa Micic, Mihajlo Andric VS Gordonovog brata! Ima li neko strim za tu utakmicu?
By gregh
Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 10m
Boban Marjanovic od pre 15 minuta vise nije slobodan igrac.
Korisnikov avatar
By Ćomi
gregh napisao:Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 10m
Boban Marjanovic od pre 15 minuta vise nije slobodan igrac.
Skoro sve tvituje na engleskom, ovo na srpskom i mi kao sad treba da lupamo glavu. Siguran sam da je potpisao za neki srpski klub, nadam se da je to CZVBG.
Korisnikov avatar
By Joomla10
flameni napisao:Bobi u otisao u Zvezdu
Pravo da ti kazem i nisam se nesto preterano potresao... Nije los igrac daleko od toga, ali da li je igrac za veliki tim kao sto je Partizan... To sigurno nije.
By flameni
Odjednom je Bobi postao los izbor, barem ako se pitaju Partizanovi navijaci #bobiskinakolenauevroligi#zivibilipavideli
By milanezija
Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme
By flameni
milanezija napisao:Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme za verovatno velike pare
Korisnikov avatar
By Joomla10
flameni napisao:
milanezija napisao:Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme za verovatno velike pare
Ma jok, igra za sicu :lol: .
Korisnikov avatar
By djokonda
Ovo praktično znači da Zvezda neće igrati čoveka u odbrani...suviše odbrambenih rupa u ekipi za EL nivo takmičenja.
  • 1
  • 1392
  • 1393
  • 1394
  • 1395
  • 1396
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]