Stare teme
By strelac
Jaycee Carroll napisao:Nasamarili su me posteno Joomla i Vojvoda treba im vratiti kaznom od po jednu gajbu piva i posle se ljutite sto Dzejsi pise pouzdane informacije,a do mene uvek stizu lazi :geek:
zato sto si bolid i nemogu d averujem da si toliko naivan.lepo ti kazem nemoj da trrcis i da nista objavljujes i lepo ti kazem da neverujem u to.
kazem ti sacekaj do sutra jer je kasno i nemogu da proverim informciju.ne ti pametnjakovic objavljujes svuda kako si informisan.Ja sad idem za tobom i cistim tvoje gluposti.

Nema koga nisam pitao i niko nista ne zna ,ali ti si pametnica,cak su i ljude budili da bi proverli tvoje gluposti.
Ja sam tek budala,sto uopste tebi sajem neki info.
By Jaycee Carroll
strelac napisao:
Jaycee Carroll napisao:Nasamarili su me posteno Joomla i Vojvoda treba im vratiti kaznom od po jednu gajbu piva i posle se ljutite sto Dzejsi pise pouzdane informacije,a do mene uvek stizu lazi :geek:
zato sto si bolid i nemogu d averujem da si toliko naivan.lepo ti kazem nemoj da trrcis i da nista objavljujes i lepo ti kazem da neverujem u to.
kazem ti sacekaj do sutra jer je kasno i nemogu da proverim informciju.ne ti pametnjakovic objavljujes svuda kako si informisan.Ja sad idem za tobom i cistim tvoje gluposti.

Nema koga nisam pitao i niko nista ne zna ,ali ti si pametnica,cak su i ljude budili da bi proverli tvoje gluposti.
Ja sam tek budala,sto uopste tebi sajem neki info.
Sto mi nisi rekao da je sve ovo zamka? :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ne pamtim kada sam se ovako nasmejao :lol:
Malo da ozivimo temu pred prelazni rok :lol:
By Jaycee Carroll
djomla napisao:Džejsi care...

Kako si uspeo da poveruješ da je Dule toliko limitiran trener.
Kakvu su mi pricu spremili i ti bi poverovao.

Moderatori reagujte,opet sam zrtva!!!! :mrgreen:
By strelac
Vojvoda napisao:Hahahahaha...Dzejsi, nemoj da se ljutis, morao je neko da te sjebe :lol:
Tako si i ti nas sjebao pre neki dan za onog igraca sto je trebao da dodje, ali nije imao ko da ga pregleda :D

Ja prihvatam kaznu kakva god da je :lol:
ma sta ti,kakva kazna :D

Nego sto ga meni zavukao.Kazem nemoj nista i sacekaj do ujutru.Ne on opleo gde god je ulogovan. :lol: Ja idem za njim i ispravljam :lol:
Do daljnjeg sam u ilegali :lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Znali smo da se Dzejsi nece naljutiti, pa smo se zato nasalili sa njim, Nije bilo nikakve zle namere, ali iskren da budem i mene je iznenadilo koliko se primio :) .

Sve u svemu, malo smo se nasalili, nije na odmet, ali necemo vise!
Korisnikov avatar
By Vojvoda
strelac napisao:
Vojvoda napisao:Hahahahaha...Dzejsi, nemoj da se ljutis, morao je neko da te sjebe :lol:
Tako si i ti nas sjebao pre neki dan za onog igraca sto je trebao da dodje, ali nije imao ko da ga pregleda :D

Ja prihvatam kaznu kakva god da je :lol:
ma sta ti,kakva kazna :D

Nego sto ga meni zavukao.Kazem nemoj nista i sacekaj do ujutru.Ne on opleo gde god je ulogovan. :lol: Ja idem za njim i ispravljam :lol:
Do daljnjeg sam u ilegali :lol:
Nismo mi znali da ces i ti da uletis u mrezu koju smo postavili iskljucivo za kobru :lol:

Hahaha...u roku od 5 minuta je bilo objavljeno na svim forumima, samo sam cekao da vidim i Tosinu izjavu na mondu u fazonu "Jebo vas Gadefors" :lol:
By djomla
Jaycee Carroll napisao:
djomla napisao:Džejsi care...

Kako si uspeo da poveruješ da je Dule toliko limitiran trener.
Kakvu su mi pricu spremili i ti bi poverovao.
Nemoj da se zezaš još će neki limitirani novinar (a ima ih dosta) da prenese to u medije. Ove što letuju ima šlog da strefi kad se vrate i u novinama pročitaju o pojačanju. :lol:

Mogu samo da zamislim Duletovu reakciju na tekst: "Anton Gaddefors tri godine u Partizanu"

Prvo bi pitao slučajnog prolaznika kraj sebe: "Ko je Anton Gaddefors?"

Onda bi sazvao konferenciju za medije posle koje bi Čovićeva mama štucala...
By strelac
Sta meni bi da se upustam u njegove price.Sam sam kriv,ali nisam ni sanjao da ce da objavi pre nego sto proverim.Nisam ja verovao u pricu dok me nisu pitali da nije Viktor u pitanju posto je talenat veci od brta.Onda sam i posmislio mozda je i prava info,ali da sacekam.Evo ti njega,zasuo svuda :lol:

ovo mi je diplomski. :lol:
  • 1
  • 1387
  • 1388
  • 1389
  • 1390
  • 1391
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]