Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Oterali ga dušmani.
Ima dečko kratak fitilj, i nema dlaku na jeziku... Šta ćeš... Ja sam se sa njim milion puta baš lepo "ispričao" na PP. Kad se vrati Flameni iskopaćemo Vladin mail, pa ćemo ga pozvati da se vrati.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure imam ja Vladin mejl, ali nisam siguran koliko je zainteresovan da se vrati. Steta bas. Imao je jako dobro oko za detalje, do duse uvek je bio pomalo pesimisticki nastrojen, ali veoma dobre analize je pravio. Zaista mi je zao sto vise nije sa nama.
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:@Kure imam ja Vladin mejl, ali nisam siguran koliko je zainteresovan da se vrati. Steta bas. Imao je jako dobro oko za detalje, do duse uvek je bio pomalo pesimisticki nastrojen, ali veoma dobre analize je pravio. Zaista mi je zao sto vise nije sa nama.
Da, da, car je čovek... Pesimizam kao da je ima 60 godina "pa se rastanak primakao", a on momak dvadesetak ljeta (možda i osamnaest). [highlight=#ffff80]Jakavi mojne da bališ.[/highlight] :lol:

Pošalji mu mejl obavezno, pozdravi ga, i nek se vrne pod hitno...
By strelac
Gde nam je Dzejsara i pojacanje.meni rece do 8 sati je sve gotovo. ;)

doduse nije mi rekao i kog dana :D
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
bravo Rafe, bravo Antione bravo strelac bravo PARTIZAN

Ajde pa da se organizujemo - ko sto sam vec komentarisao - da krenemo u neku konkretniju akciju doniranja, koliko god malo ako nas ima dosta bice lepa cifra.
Mesecno po malo i nakrca se.
Korisnikov avatar
By Joomla10
ubicatigrova napisao:bravo Rafe, bravo Antione bravo strelac bravo PARTIZAN

Ajde pa da se organizujemo - ko sto sam vec komentarisao - da krenemo u neku konkretniju akciju doniranja, koliko god malo ako nas ima dosta bice lepa cifra.
Mesecno po malo i nakrca se.
Nije bitna cifra, koliko god ko moze. Kole je napisao odlican post pre neki dan, kad bi se svi tako mislili, gde bi nam kraj bio.

Bitno je da svi damo bilo kakav doprinos.
By mickey
@Raf
Sjajno, lagan neobavezujući, ali vrlo slikovit stil!
Nastavi sjajno ti ide! :clap:

Što se tiče Antoana oduvek sam imao utisak da bi mogao da nam pomogne čitajućinjegove postove o Američkim igračima.
Samo napred! :clap:

Momci ako ovako nastavite nikada bolji život nema da vidite, garantujem! :lol:
Korisnikov avatar
By Vojvoda
mickey napisao:@Raf
Sjajno, lagan neobavezujući, ali vrlo slikovit stil!
Nastavi sjajno ti ide! :clap:

Što se tiče Antoana oduvek sam imao utisak da bi mogao da nam pomogne čitajućinjegove postove o Američkim igračima.
Samo napred! :clap:

Momci ako ovako nastavite nikada bolji život nema da vidite, garantujem! :lol:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

:naughty:
  • 1
  • 1369
  • 1370
  • 1371
  • 1372
  • 1373
  • 1422

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]