Stare teme
By hazarder
Ne obazirite se na Zeksa, MO i on se utrkuju ko ce pre do plazme.

Ovo oko Toinovog spiska, ne moze da skodi. Ne znaci da ce da koristi, ali moze da koristi. To je veliki posao, pre svega za Toina, jer valjalo bi pribaviti uz svako ime video materijal. Siguran sam da Banjac to moze proslediti Duletu ;) , a mogu i ja preko poznanika da prosledim Tosi, uz garanciju da materijal nece zavrsiti u nekoj "fioci".
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Ja se prijavljujem da blokiram ulaz Tosi u Mocart u juznom bulevaru dok ne obeca da ce da pogleda materijal
Korisnikov avatar
By Joomla10
hazarder napisao:Ne obazirite se na Zeksa, MO i on se utrkuju ko ce pre do plazme.

Ovo oko Toinovog spiska, ne moze da skodi. Ne znaci da ce da koristi, ali moze da koristi. To je veliki posao, pre svega za Toina, jer valjalo bi pribaviti uz svako ime video materijal. Siguran sam da Banjac to moze proslediti Duletu ;) , a mogu i ja preko poznanika da prosledim Tosi, uz garanciju da materijal nece zavrsiti u nekoj "fioci".
Tu sam da pomognem. Sigurno ne moze da skodi, sto znaci da moze da koristi :D .
Korisnikov avatar
By Antoine
Bilo mi je bitno da saslušam mišljenje ljudi koje cenim, zato sam vas i pitao da li ste ozbiljni. Ja se bacam na svoj deo posla već danas. Moraće to biti ipak malo ozbiljnija analiza nego do sada. Kada materijal bude gotov, dogovorićemo se svi zajedno oko načina i oblika distribucije. Hvala vam svima na poverenju. Ajmo crno-beli oooooooooo
Korisnikov avatar
By Kure
Ok. Dakle hazard, strelac, joomla i Banjac (ako se javi, sve ga jebalo) imaju zadatak da se pobrinu da Toinov trud ne završi u kanti, a da ga bar neko bitan u KKp ne pogleda...
Šomi će da prati Tošu.

Sad Toin neka na miru radi. Ako treba javljam se za konačnu obradu (sređivanje teksta, ubacivanje videa, šta god treba).
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Imate moju podrsku momci. Antoine, ne sumnjamo u tvoj izbor i analizu.

E sad, garantujem da je Cokislav najaktiviji gost ove teme danas, ceka jadan i nada se da ce Antoine objaviti neko ime pa da ga on odmah hapsi... :mrgreen: .!.
By Jaycee Carroll
Hoce li bre i mene neko da "metne" u tim kasetama?Sta ako Tosa nema video? :hand:

Predlog: Da bude vise disketa(kopija),pa sto preko Hazarda,Strelca i Joomle treba pokusati,verovatno ce jedan da zavrsi u prostorije Tose i Danilovica.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Neki realan tim Partizana bi trebalo da izgleda
Vesterman,Tepic
Milosavljevic,Bogdanovic
Krilo,Kalinic,Andric
Lovernj,Bircevic
Perovic,Gagic,Milutinov
By hazarder
Jedna pesma u skladu sa ovom inicijativom. Vanvremenski navijaci, vanvremenska ljubav, za vanvremenski klub. Samo jedan klub na svetu celom.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Ne bih da pravim pritisak crno-belom bratu, ali siguran sam da ce maestralno obaviti "zadatak".
ajmo crno-beli oOoOo
Korisnikov avatar
By Milika CEKO Dacevic
Evo Todoric kaze nije bilo nikakvih pregovora oko eventualnih pojacanja,da je jos rano za to,tako da batalimo price ovih dana docice ovaj docice onaj "pouzdanih insajdera"sinoc se palamudilo da treba danas da potpise jedan,pa gde je taj?
  • 1
  • 1366
  • 1367
  • 1368
  • 1369
  • 1370
  • 1422

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]