Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
grobar sa kosova napisao:Misko bre hocu Bobija u mom Partizanu!Cim je Covic cuo tj video da ja zelim Bobija odmah hoce da ga dovede u Zvezdu jer zna da ja ne gresim sa igracima!
Bobi igra letnju ligu za Atlantu
By strelac
Salvatore Guliano napisao:
grobar sa kosova napisao:Misko bre hocu Bobija u mom Partizanu!Cim je Covic cuo tj video da ja zelim Bobija odmah hoce da ga dovede u Zvezdu jer zna da ja ne gresim sa igracima!
Bobi igra letnju ligu za Atlantu
od kad je igra???
By grobar sa kosova
Na avangardi pisu da je Covic ponudio Bogdanu ugovor na 4 godine za milion e,znaci 250.000 za svaku sezonu!Hteo je najveci svetski talenat da dovede na 4 god za pisljivih milion e...msm pisljivih kada su kvaliteti Bogdana u pitanju!Pa jedan smesni Mirza Begic koji je totalni ali totalni duduk u napadu ima milion e po sezoni...jbt kosarku na kakve je grane spala!Da je normalno vreme kao sto nije on ni u Olimpiji ne bi bio prvi centar!
Korisnikov avatar
By Kure
Shomy_lee_jones napisao:Ozbiljni smo svi,sta mozem oda izgubimo ako pokusamo...ok moze 'Toine para dana zivota,pomocicemo svi ako mozemo ikako
+1000
Tu smo... Ima da upakujemo pdfčić bombonica da bude, slike, video, sve, bre... Samo da Milojka ne frljne u kantu...

EDIT: Baš napisah Toinu da nam se skauting sveo na preporuke "objektivnih" menadžera... Jer da je drugačije, da imamo iole ozbiljan skauting sigurno ne bi doveli Torimu...
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
Zex88 napisao:http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=727290

Citiracu Miska.To je glupost.
Sta ocekivati od namazanog zalizanog :D
I vrapcima na grani je jasno da je cilj bio samo da se provocira Partizan,da su se sluzili "porodicnim konceptom".
Namera nije uspela,pitam se zasto??? :think:
[offtopic]A da Gagiju nije bio jasan termin "porodicni koncept" :dance:[/offtopic]
Poslednja izmena od Bogdan Bogi Bogdanovic u Pet Jun 28, 2013 4:24 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 1365
  • 1366
  • 1367
  • 1368
  • 1369
  • 1422
Svaštara

https://youtu.be/W7EahJetK9M?si=_TKSxOkj8GF8RUBH […]

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]