Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
strelac napisao:Misko izjavio sinoc nema nista od Krstica.Imam nek predosecaj da bi mogao da izraste u velikog igraca i steta.

Imacemo mi tim,mozda ne po imenima,ali :D
Ajde, bre, iskopaj mail od nekoga iz kluba... Samo mojne Šilobadov... :pray:
Kad pribaviš šalji Toinu na PP...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Kure napisao:Samo mojne Šilobadov... :pray:
hahahaha :laughing-rofl:
By strelac
Kure napisao:
strelac napisao:Misko izjavio sinoc nema nista od Krstica.Imam nek predosecaj da bi mogao da izraste u velikog igraca i steta.

Imacemo mi tim,mozda ne po imenima,ali :D
Ajde, bre, iskopaj mail od nekoga iz kluba... Samo mojne Šilobadov... :pray:
Kad pribaviš šalji Toinu na PP...
Jel se vi to zezate ili ozbiljno???
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Ozbiljni smo svi,sta mozem oda izgubimo ako pokusamo...ok moze 'Toine para dana zivota,pomocicemo svi ako mozemo ikako
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Џаба вам новци моји синовци... Један је КАПИТЕН ДРАГАН!!!
By Srđan O.
Draganu svaka cast. Da je finansijska situacija normalna trebalo bi mu ugovor dati dokle god zeli da igra, i to dobar. Zalaganjem na terenu u prethodne 3 godine i ovim gestom je zaslizio da bude novi Pera Bozic :D
By grobar sa kosova
Misko bre hocu Bobija u mom Partizanu!Cim je Covic cuo tj video da ja zelim Bobija odmah hoce da ga dovede u Zvezdu jer zna da ja ne gresim sa igracima!
By strelac
jako je tesko to u vezi stranaca.Setite se Gordona.Stranci hoce da im se plati i nece da igraju za kikiriki.Ako platis strnaca redovno,a druge igrace kad stignes,mozes da izgubis hemiju u timu.To su zajebane stvari.kad ga neplatis on ide.
Situacija je zajebana i ako se dovode stranci to ce biti igraci koji pre svega imaju zelju za napredkom.Nikako igraci kojima je bitan novac za koji igraju.
  • 1
  • 1364
  • 1365
  • 1366
  • 1367
  • 1368
  • 1422
Svaštara

https://youtu.be/W7EahJetK9M?si=_TKSxOkj8GF8RUBH […]

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]