Видим не коментаришете суђење ? Све је било ОК ? Све оне намерне, суђене, недосуђене ... фаул на шуту за три поена ... аут Давидовца ... ?
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
Видим не коментаришете суђење ? Све је било ОК ? Све оне намерне, суђене, недосуђене ... фаул на шуту за три поена ... аут Давидовца ... ?
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
milanezija napisao:Stao sat, moralo je da se zaustavlja, stajalo je 22 samo mi nije jasno kako ste imalo samo 8 sekundi za napad posle
I realno, za vredjanje ce biti stvarno zalosno ako budu prekidali a Novica danas 80% vremena na tapetu. I generalno lose navijanje bilo je ili Novica ili cutanje uz poneko zvezda zvezda. Mislim da je samo na nasih +11 bila pesma neka
A vala kad pomislim na nasu kakofoniju glava me zaboli
Jbg, nema nikog da vodi navijanje i onda onaj ko je najglasniji povede, a to su uglavnom vređanja..
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
raf napisao:Видим не коментаришете суђење ? Све је било ОК ? Све оне намерне, суђене, недосуђене ... фаул на шуту за три поена ... аут Давидовца ... ?
Bilo je gresaka ali ne toliko da utice na ishod
Po meni skroz OK sudjenje
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Pogledaš samo kriterijum za nesportske i sve ti jasno što se tiče suđenja. Voleo bi da ovaj trojac se pojavi i sledeće subote u Pioniru da ih počastimo kako dolikuje, a pogotovo beloševića. Nije mu ovo prvi put.
ŠĆEPO MAJSTORE
Оља: Да ли трофеји иду Црвеној звезди или Црвеној звезди Телеком?
Дуле: Трофеји иду Партизану.
Mnogo se oni sekiraju sto ce da budu casceni 
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Pejdz je najveca sisa i picketina od igraca u istoriji Partizana. Epska picketina. Kako bi ga pljunuo u facu onu debilnu i retardiranu. Slazem se da sudijama ne mogu nista u hali, ali govnara Belosevica mogu da isamaraju negde na ulici. Treniras cele godine i jedno govno da ti upropasti sve to. Koliko Tomic ne zna nista i koliko je Andrea bolji trener govori i to da sa 5 puta skupljim timom minimum mi igramo egal sa njima.
Grobi,bez vredjanaj igraca i sudija..
Sto bi samarali Bjelosevica koji je vojnik kluba godinama.
Nego o utakmici. Izgubili ste zbog dvije stvari, niste imali rjesenje za Davidovca na 4, propalo je udvajanje sa vase cetvorke i odbrana vam se raspala. Druga je utakmica karijere Filipa Covica. Ostalo je sve bilo ocekivano, i Rivers i Beron i Dobric cak, znamo njegove kvalitete. Kod vas Marinkovic odigrao derbi karijere, Velickovic standardno dobar, a ocekivani veliki doprinos Lendejla je izostao.