Heisenberg napisao:@PP
Pa ni Andjusic ne masi kad je u ravnotezi, samo je problem sto to nije bas cesto
Realno Evroliga oskudeva sa bekovima i centrima.
Iskreno da ti reknem meni je nas Bogdanovic trenutno najbolji bek u Evropi i njega bih uzeo bez razmisljanja za startnih pet iako sam zvezdas. Sad ti to mozes da shvatis kao subjektivno ili sta vec ali ja iskreno mislim da nema bolji, a ako ti mislis da ima-navedi i molim te obrazlozi? Samo molim te bez Fridzona 
nisam mislio na beka šutera već na šutera, igrača čija je specijalna uloga u igri šut i jaka obrana.tipa carrol,mantzaris,vassilaidis,
besmisleno je uspoređivati danila anđušića i fridzona.
fridzon puca trojke u euroligi 50%, uzima dosta šuteva, uzima šuteve iz blokova. to je STRAŠNA BROJKA I UČINAK.uz to je brutalan defanzivac. u himkiju lani 70% trojki bez driblinga u sezoni uz preko 5 šutnutih o utakmici. dakle,postoji razlog zašto igra gdje igra i za novce za koje igra.
ja ga eto smatram boljim igračem od jaycee carrola
a što se tiče bekova , jednom sam pisao da ima još bogdan bogdanović za pojesti dok ne dođe u rang vodećih europskih dvojki kao što su gaudelock,langford,boj.bogdanović,spanoulis, fernandez, hickman. jedno je igrati u partizanu cijelu utakmicu sa maksimalnim ovlastima,a drugo je u najjačim europskih klubovima gdje igraš 20-25 minuta i kraj sebe imaš barem 5,6,7 igrača jenako visoko europske klase.nemože biti isti učinak,tako da uzmi bogdanove brojke sa nekom vrstom rezerve. bogdanović još ima za naučiti o obveznoj igri i igri bez lopte.