Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
grobar sa kosova napisao:Sta mislite o ovoj postavi?Samo jednu rec zelim koja asocira na ovu postavu?! :D
1.Ponkrasov,Balbaj,Kadzivelis
2.Guler,Erik Grin(Sijena)
3.Lazic,Suares
4.Meli,Vil Danijels(Nanter)
5.Stimac,Begic(Sermadini),Anisimov
Erick Green? :?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
@PP
Pa ni Andjusic ne masi kad je u ravnotezi, samo je problem sto to nije bas cesto :D
Realno Evroliga oskudeva sa bekovima i centrima.
Iskreno da ti reknem meni je nas Bogdanovic trenutno najbolji bek u Evropi i njega bih uzeo bez razmisljanja za startnih pet iako sam zvezdas. Sad ti to mozes da shvatis kao subjektivno ili sta vec ali ja iskreno mislim da nema bolji, a ako ti mislis da ima-navedi i molim te obrazlozi? Samo molim te bez Fridzona :)
By grobar sa kosova
@Antoine izludjivao me je dok sam ga gledao u Sijeni i ako je imao neke dobre brojke!Veoma ruzna mehanika suta i to sto nije pogadjao kada treba stavili su ga na ovu limitiranu listu!Onaj amer bek sto je otisao iz Sijene(zaboravio sam mu ime,mislim da je broj 7 bio u Sijeni)je jos gori bio a vazio je za neku zvezdu na koledzu!Stvarno ne mogu da se setim prezimena,sada ga nema u sastavu Sijene.
Korisnikov avatar
By rudonja
Real lagano vcrs.
Korisnikov avatar
By rudonja
Real lagano vcrs.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Heisenberg napisao:@PP
Pa ni Andjusic ne masi kad je u ravnotezi, samo je problem sto to nije bas cesto :D
Realno Evroliga oskudeva sa bekovima i centrima.
Iskreno da ti reknem meni je nas Bogdanovic trenutno najbolji bek u Evropi i njega bih uzeo bez razmisljanja za startnih pet iako sam zvezdas. Sad ti to mozes da shvatis kao subjektivno ili sta vec ali ja iskreno mislim da nema bolji, a ako ti mislis da ima-navedi i molim te obrazlozi? Samo molim te bez Fridzona :)
nisam mislio na beka šutera već na šutera, igrača čija je specijalna uloga u igri šut i jaka obrana.tipa carrol,mantzaris,vassilaidis,
besmisleno je uspoređivati danila anđušića i fridzona.
fridzon puca trojke u euroligi 50%, uzima dosta šuteva, uzima šuteve iz blokova. to je STRAŠNA BROJKA I UČINAK.uz to je brutalan defanzivac. u himkiju lani 70% trojki bez driblinga u sezoni uz preko 5 šutnutih o utakmici. dakle,postoji razlog zašto igra gdje igra i za novce za koje igra.
ja ga eto smatram boljim igračem od jaycee carrola

a što se tiče bekova , jednom sam pisao da ima još bogdan bogdanović za pojesti dok ne dođe u rang vodećih europskih dvojki kao što su gaudelock,langford,boj.bogdanović,spanoulis, fernandez, hickman. jedno je igrati u partizanu cijelu utakmicu sa maksimalnim ovlastima,a drugo je u najjačim europskih klubovima gdje igraš 20-25 minuta i kraj sebe imaš barem 5,6,7 igrača jenako visoko europske klase.nemože biti isti učinak,tako da uzmi bogdanove brojke sa nekom vrstom rezerve. bogdanović još ima za naučiti o obveznoj igri i igri bez lopte.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
grobar sa kosova napisao:@Antoine izludjivao me je dok sam ga gledao u Sijeni i ako je imao neke dobre brojke!Veoma ruzna mehanika suta i to sto nije pogadjao kada treba stavili su ga na ovu limitiranu listu!Onaj amer bek sto je otisao iz Sijene(zaboravio sam mu ime,mislim da je broj 7 bio u Sijeni)je jos gori bio a vazio je za neku zvezdu na koledzu!Stvarno ne mogu da se setim prezimena,sada ga nema u sastavu Sijene.
matt janning tvrdi da je taj green fenomenalan igrač i da će se kad tad razviti u jednog od vodećih bekova europe.
ja ga i nisam puno gledao pa nemogu tvrditi.
By grobar sa kosova
@Pink Panter ne slazem se sa tobom!Prvo Bogdan je jedan od najboljih bekova Evrope,od Hikmena je mnogo bolji igrac npr a drugo lakse je igrati i upustenije kada imas bolje suigrace i kada igras u jakoj ekipi!
Korisnikov avatar
By Pink Panther
grobar sa kosova napisao:@Pink Panter ne slazem se sa tobom!Prvo Bogdan je jedan od najboljih bekova Evrope,od Hikmena je mnogo bolji igrac npr a drugo lakse je igrati i upustenije kada imas bolje suigrace i kada igras u jakoj ekipi!
oke,ne slažemo se.
meni je hickman predobar igrač, čudo koliko je učinkovit u kojoj minutaži i volumenu lopti sa kojim raspolaže.
uz to, maccabijev je čovjek za težak šut. za mene taj lik ima mjesto u svakoj ekipi u europi.

sjećam se na eurobasketu u dresu gruzije,sa kojom nam je lakoćom stavio 25-30,strašno.

bogdan je vrhunski bek.da se pretvori u jednog od vodećih bekova eurolige,tj onu elitu, želim ga vidjeti u superjakom klubu i da li će se tamo nametnuti u glavnog igrača.onda možemo pričati da li jest ili nije. iskustvo nas uči da je bilo svakakvih priča .
By grobar sa kosova
@Pink Panter slazem se za Fridzona!Inace i Bogdan je odlican defanzivac ali igra po 35 min i mnogo se trosi,da igra manje bio bi sveziji i doprineo bi mnogo vise u odbrani!
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 149

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]