Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Ne, ne, Nemandžu! :D

Karabur, zaustio sam da ti izmenjam polovinu ekipe - i onda skapirao da to prosto nije realno. :D
Jedino bih ja u svojoj EL fantasy ekipi imao Hrijapu, pa makar i na jednoj nozi.
Strahovito cenim Viktora groznog.

EDIT: I da, moja EL ekipa bi obavezno imala i Teodosića. Šta ću. Nada umire poslednja.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
1. satoransky, rodriguez
2. spanoulis, fridzon
3. d.brown, pavlović, papanikolau
4. mirotić, šarić
5. hines, tomić , schortianitis

jel ima neki smajli koji drka da ga stavim ?

evo da pojasnim kao karaburac. moram imati mlade igrače, tu su meni najkompletniji mladi playmaker u europi satoransky , 2m , all around kvalitet. sergio u ulozi iz real madrida,ulazak sa klupe. na dvojci moram imati match winnera ( spanoulis ) i šuterskog specijalistu,a meni u europi boljeg šutera od ovog rusa nema. krilo je danas supervažna pozicija. ključan zahtjev da su životinje atlete radi pomaganja. drugo, ova ekipa sa satoranskym bi puno trčala. zato ulazi derrick brown iz lokomotive, koji može pokriti i četvorku. pavlović za spot up specijalca i napadanje closeouta. papanikolau kao energetski podizač. na četvorci mirotić koji je za mene jedna od dvije najbolje 4 u europi. drugu nisam stavio ( hrjapa) jer dario mora unutra kao najbolji mladi igrač kontinenta i netko tko će biti predvodnik europske košarke. u postavi sa satoranskym i brownom, čudo koliko opcija. na petici sam ganjao 3 profila igrača. atletičnu brzu peticu , PnR specijalca,i low post specijalca. kako što zatreba ,može se kombinirati.
By grobar sa kosova
Sta mislite o ovoj postavi?Samo jednu rec zelim koja asocira na ovu postavu?! :D
1.Ponkrasov,Balbaj,Kadzivelis
2.Guler,Erik Grin(Sijena)
3.Lazic,Suares
4.Meli,Vil Danijels(Nanter)
5.Stimac,Begic(Sermadini),Anisimov
Korisnikov avatar
By Peja
Teo Ljulj
Bogdan Kerol
Ostale nmg da odlucim ,nemam predstavu...
Jedino bi isto Hrijapu ali na krilnom centru
Korisnikov avatar
By Heisenberg
1. Rodriges, Teo :mrgreen: , Spanulis
2. Bogdanovic Bogdan, Kerol
3. Bojan Bogdanovic, Rudi Fernandes
4. Mirotic, Hrijapa
5. Dorsi, Krstic, Tomic
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pink Panther napisao:1. satoransky, rodriguez
2. spanoulis, fridzon
4. mirotić, šarić

evo da pojasnim kao karaburac. moram imati mlade igrače, tu su meni najkompletniji mladi playmaker u europi satoransky , 2m , all around kvalitet. sergio u ulozi iz real madrida,ulazak sa klupe. na dvojci moram imati match winnera ( spanoulis ) i šuterskog specijalistu,a meni u europi boljeg šutera od ovog rusa nema. krilo je danas supervažna pozicija. ključan zahtjev da su životinje atlete radi pomaganja. drugo, ova ekipa sa satoranskym bi puno trčala. zato ulazi derrick brown iz lokomotive, koji može pokriti i četvorku. pavlović za spot up specijalca i napadanje closeouta. papanikolau kao energetski podizač. na četvorci mirotić koji je za mene jedna od dvije najbolje 4 u europi. drugu nisam stavio ( hrjapa) jer dario mora unutra kao najbolji mladi igrač kontinenta i netko tko će biti predvodnik europske košarke. u postavi sa satoranskym i brownom, čudo koliko opcija. na petici sam ganjao 3 profila igrača. atletičnu brzu peticu , PnR specijalca,i low post specijalca. kako što zatreba ,može se kombinirati.
Aj sve al kakav crni Fridzon :o :snooty: :naughty:
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Heisenberg napisao:
Pink Panther napisao:1. satoransky, rodriguez
2. spanoulis, fridzon
4. mirotić, šarić

Aj sve al kakav crni Fridzon :o :snooty: :naughty:
šta da ti kažem,meni je on sjajan :mrgreen:
lik ne maši ako je u ravnoteži :D
Korisnikov avatar
By Lepus
1. Rodrigez, Dijamantidis
1-2. Spanulis
2. Rudi, Bogdan
3. Bojan Bogdanovic, Papanikolau
4. Khryapa, Mirotic
4-5. Brown
5. Tomic, Kaun