Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa sad.. Igramo na granici cirkusa.. Mozda treba..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ponovo gostovanje na kome sto Pesic kaze oni daju kos, a mi skinemo gace. Revolviran sam zalaganjem igraca na svakom gostovanju zadnja dva meseca. Nema shvrhe mozda vise ni gledati gostovanja Zvezde po Evropi.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Revolviran si? Kad ovako nešto napišeš, onda i ovako sramotan poraz dobije smisao.
Elem, nije problem izgubiti od Barse, ali problem je igrati cirkus-košarku u kojoj se ne zna koga više zabole ona stvar... ABA nije izvjesna.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Ponovo gostovanje na kome sto Pesic kaze oni daju kos, a mi skinemo gace. Revolviran sam zalaganjem igraca na svakom gostovanju zadnja dva meseca. Nema shvrhe mozda vise ni gledati gostovanja Zvezde po Evropi.
Da citiram dok ne uradi edit :D
Korisnikov avatar
By skeske
A posto jeste, i posto smo znali da sebi moramo napraviti trenera, onda se podrazumjeva da se ovakve stvari istrpe i napravi presjek na kraju sezone.

Prvo sto bi, po mom misljenju, Alipijevic trebao uraditi, je da Lesora iskljuci iz rotacije. Neka se igra basketa u preostalim kolika EL, ali za plej of meceve, prvi centar Omic, drugi Pero. Na taj nacin cemo koliko toliko suzbiti indijanstinu i gluposti, kojim pocinjemo svaki mec. Proslo je 80% sezone, a momak ne zna jos uvijek napraviti blok, dosta je prijatelju, ne ide ti jos uvijek ovo, daj nekom drugom, za tebe ima vremena. Druga stvar je Jankovica prebaciti za startnu 4. Tako bi u drugoj postavi imali Peru i Bjelicu, gdje bi mogli siriti Enisu na prodor i odigrati kakav dobar pop i sl. Mislim da bi to bio neki pocetak.
Korisnikov avatar
By djokonda
naravno da centar jedino što treba da zna je da napravi blok, s obzirom da Omić bukvalno samo to i zna.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 174
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]