Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Nisam pratio da li je vec neko pisao- da li se varam ili je Vims imao vremena za ulaz u zadnjem napadu? Ili bar za korak-dva napred i sut za 2?

Sto se Tea tice- Poljska 2009, Turska 2010, sto se mene tice od njega dosta. Od 2002 to su jedini svetli momenti nas Srba. Sta radi u klubovima i nije toliko vazno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vazno je brate jer ce to preliti i na reprezentaciju, videces.

EDIT: Sto rece Dule (iako ne volim preterano njegove izreke, za ovu se slazem): ''Pobede su i stvar navike''.
Korisnikov avatar
By Lepus
@Karaburac

Po tvom misljenju, sta je on trebao da radi u napadu?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jbt kako mi je neverovatno kada neko napise za Tea da je luzer, a najgore je sto nisu daleko od istine. Covek koji se naosvajao svih mogucih zlata u mladjim kategorijama, koji nas je bukvalno sam na osnovu tog oreola pobednika odveo u finale EP 2009 godine, koji je pogodio ono protiv Spanaca, koji je isto tako u polufinalu plesao po terenu sve do onog jebenog Tundzerija i njegovog kampovanja na aut liniji. Od tada je Teo drugi covek, gubi se taj oreol, to samopouzdanje da pogodi, dakle da pogodi, nema on problem da sutira ali sve nekako u grcu, kao da zna da ce da promasi. Taman kada se malo digao dolaskom u Cska usledio je novi i mozda najjaci udarac u njegovoj karijeri-Printezis.
U njegovoj igri se juce tako jasno video strah igranja na F4, odnosno strah od novog neuspeha i ta ogromna zelja da napokon osvoji ono cemu tezi jos od dana kada je bio MVP Evrolige, juce je bio samo bleda senka onog "bezobraznog" Tea koga smo svi obozavali, da se razumemo ne mogu da kazem da nije nista odigrao juce, imao je nekih poena i asistencija ali to je daleko od onog igraca i one sportske drskosti koju je moramo priznati izgubio i koju ce posle jos jednog nokauta tesko da povrati, ja se nadam u reprezentaciji, ali...
By Edibledi
А јел Тео скроз здрав или вуче неку повреду јер и то може доста да утиче на игру?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lepus napisao:@Karaburac

Po tvom misljenju, sta je on trebao da radi u napadu?

Ok, ti ces reci igrao je zrelo, stalozeno i nije pravio greske u napadu. Generalno to je tacno, ali sta je on u poslednjoj cetvrtini dobro uradio? Bio je potpuno neutrtalisan, a u odbrani je bio totalna katastrofa. Pa izvini, ako imam u napadu igraca koji ne zna nista, onda u odbrani mora da bude najbolji igrac (razni odbranbeni specijalci kao primer), isto tako ako imam u odbrani igraca koji je totalna katastrofa, onda bi u napadu morao da bude najbolji igrac. Sad ja tebe pitam jel on to po tebi bio? Da li je on tebi delovao kao da svojom igrom u napadu nadomescuje to sto ne moze dve nacrtane ovce da sacuva u odbrani? Po meni nije i to je to. Da li je kreirao nesto, nije. Da li je pogodio nesto, nije. Sta je konkretno uradio, nista. Istina nije napravio nikakve greske ala Hrijapa, ali nije uradio ni ono za sta je u ekipi, a to je da izmisli poene za tim.
By grobar sa kosova
Mene jos vise nervira kada neko pokusava da ga opravda a jos gore da iznese kako je on toboze neki pobednik!On ni u mladjim kategorijama nikada nije bio glavni igrac(nije uvek ni pozivan)!3 promasene sezone u Olimpijakosu za ogroman novac i nista nije uradio a jos gori tj katastrofalan u Cska gde za 2.5 ili 3 miliona po sezoni on ne igra nista i kada treba i kada ne treba!Uprospastio je reprezentaciju 2012 svojim igrama a jos gore je nepostovanje saigraca koje je tada pokazao!Glavni krivac za ove 3 godine je on!Sinoc na 5 razlike u prvim sekundama napada on sutira trojku!Koga on zajebava bre!!!???Ali nije on kriv,krivi su oni sto su ga doveli i dali mu 10 puta(a mozda i vise)vecu platu nego sto zazluzuje!
Korisnikov avatar
By Lepus
@Karaburac

Pa on i jeste u napadu igrao zrelo, stalozeno i nije pravio greske. Druga stvar je sto postavke napadacke igre njemu nikako ne odgovara. Mesina nije u stanju da smisli bilo koju akciju u kojoj bi se on mogao iskoristiti. Tu je trebao pogledati napadacke setove Kazausklasa koji su bili fenomenalni i gdje je Teo blistao.

Teu zamjeram dvije stvari.
Prava je sto nije uzeo loptu u svoje ruke pa sta bude. Druga, sto bar sekundu nije ukljucio mozak u odbrani. On Ricea ne moze da cuva 1 vs 1, ali Rice 90% napada zavrsava u lijevu stranu. Trebao je to znati i tako se odbrambeno postaviti.

Elem, nije mi samo jasna jedna stvar. Svi smo znali da ce predzanji napad Maccabia sutirati Blu, i ovi nisu u stanju da ga sacuvaju. Sto je zalosno, Rice odnosi onolikog Khryapu (cak bi rekao da je i faul bio nad Rusom). Jbt i trenera i njegove pomocnike.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
lik je pnr genijalac i vrhunski šuter sa propuhom u glavi.i neostatkom karaktera.

sinoć sam pisao da mu je najgore što mu se desilo ona trojka španjolcima. u situaciji gdje je suparnik u bonusu,preuzme se na 9 m garbajosa koji je lateralno u rangu slavka vraneša, ti šutiraš trojku van svakog razuma i pogodiš.to je iracionalno bilo, GLUPO, odlučio se na varijantu sa najmanje šanse za uspjeh i eto pogodio je slučajno. od tada si uzima za pravo da odlučuje o svemu i u pravilu donosi katastrofalne odluke.

nije to sad stvar dal je on sjebao jučer. bilo je igrača koji su sjebali više od njega, bio je prosjek, siv. ali očito nešto ne štima. to je loš karakter , što on kao nedvojbeni lider mora prenositi na svoj tim. šutiranje trojki u iz driblinga u 6,7 sekundi napada razbija ritam tima. pozove akciju, namjerno ne otvori pas (fridzon tri puta izašao iz bloka ) , dribling više pa ajmo u pick i raširite. to radi namjerno jer je egoist. može imati 15 asistencija po utakmici lik je karcinom igre svog tima kada je riječ o važnoj utakmici.

odličan je igrač, ali status koji ima, plaća, tim kojim je dirigent,sve to godinama upućuje da daje premalo. jer prema svemu tome on je morao donijeti pokoju euroligu,kao što jesu grčki bekovi ili navarro.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Lepus napisao:@Karaburac

Pa on i jeste u napadu igrao zrelo, stalozeno i nije pravio greske. Druga stvar je sto postavke napadacke igre njemu nikako ne odgovara. Mesina nije u stanju da smisli bilo koju akciju u kojoj bi se on mogao iskoristiti. Tu je trebao pogledati napadacke setove Kazausklasa koji su bili fenomenalni i gdje je Teo blistao.

Teu zamjeram dvije stvari.
Prava je sto nije uzeo loptu u svoje ruke pa sta bude. Druga, sto bar sekundu nije ukljucio mozak u odbrani. On Ricea ne moze da cuva 1 vs 1, ali Rice 90% napada zavrsava u lijevu stranu. Trebao je to znati i tako se odbrambeno postaviti.

Elem, nije mi samo jasna jedna stvar. Svi smo znali da ce predzanji napad Maccabia sutirati Blu, i ovi nisu u stanju da ga sacuvaju. Sto je zalosno, Rice odnosi onolikog Khryapu (cak bi rekao da je i faul bio nad Rusom). Jbt i trenera i njegove pomocnike.
:o :o :o :o

ček,što više odgovara teodosiću od ovog što igra cska??? koji napad bi oni morali igrati da on bude zadovoljan i u idealnoj ulozi ( da sada ne igraju ) ???

usporedimo li igru iz sezone 11/12 jedina je promjena što je broj napada za kirilenka ( najčešće flex gdje bi napadao sredinu ) preusmjeren na napade za uzastopnim blokovima za weemsa i fridzona
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]