Stare teme
Salvatore Guliano napisao:ja sam kreten izgleda kao da ce ovaj jedan od 6 ortaka da smuva onu
psiha ubija strasno korz sta prolazim :oops: ja sam kretan majke mi moracu da joj kazem sve jebes mi sve
Samo fali da napravis neko sranje u Francuskoj,ali nemoj da obrukas manijake sa foruma
By flameni
Salvatore Guliano napisao:valjda necu trudim se ;)
a jebeno sam trebao da se opustim ovo zimovanje i opustim najstrasnije ali dobro, mADA ne znam cime sam ovo zasluzio
napni joj najbolju drugaricu kako znas i umes, svim silama!
flameni napisao:
Salvatore Guliano napisao:valjda necu trudim se ;)
a jebeno sam trebao da se opustim ovo zimovanje i opustim najstrasnije ali dobro, mADA ne znam cime sam ovo zasluzio
napni joj najbolju drugaricu kako znas i umes, svim silama!
Lako je doktoru da hladna srca zbori... :D :D
By flameni
:D :D
treba napasti mucki, tamo gde se protivnik najmanje nada.
sta znas, jos ako drugarica ume, mozda decko i nauci nesto.ako ne onda ce bar ona od njene najbolje drugarice slusati price o njemu.
u svakom slucaju winwin situacija za mladog salvatorea...
Kole

znaci morao sam danas da procitam 3 puta post jer sinoc polu pijan nisam nista rayumeo sem da kad je kuliras da ce da se lomi oko tebe.
danas je vec bolje izziveo sam se na stazi ko budala i danas mi je super, ne lomim glavu oko toga, malo sam je zaobilazio u sirokom luku, malo sam je hvalio dok smo bili sami na zici, sad kad je hladna glava sve je super. sinoc sam cepao vopi, a hteo sam i na ribe da krenem, ali me sjebalo gotovo jelo bacilo me na wc solju xD zasu ! veceras ce biti malo ludje bice neke cice, pa cu sa ortacima da krenem na njih, one gledaju na mene kao nekog starijeg lika, sto je dobro jer se uglavnom loze na starije, a i ja ih kuliram sto je takodje dobro imam sanse kao Partizan da bude 1. u aba ligi ;) ovo za ujutru cu pokusati ako uspem veceras

pokusacu da osvetlam obraz forumskih manijaka

Antoine jbg sta cu mladost ludost mora tako cinimi se brate ja se vec danas smejem tome ali dobro
@Salvatore
Nadam se da uzivas i da mozda naletis na neke ruskinje kao na prilozenim klipovima.Moj ti je savjet da uzivas u svakom momentu, a spansku sapunicu ostavi za rasplet kad dodjes kuci. :teasing-tease:

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]