Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Salvatore Guliano napisao:@Bogdane jasno da ne bi video parket da nisu upali u problem sa faulovima, ali i to je dobra stvar da imaš nekoga koga tada možeš da ubaciš na par minuta. Za njega to sigurno dosta znači, jer nije isto igrati ABA gde prašiš neki MZT 40 razlike i da uđeš protiv Monaka u 2/4 kad je haos na parketu, kad je atmosfera vrla, kada su ostali centri u problemu sa faulovima. Tako se raste i postaje igrač...

Nema Milan tim, kompletan koncept je bio oko Mirote, sad kad ga nema tu je Šilds da vodi glavnu reč i bude prva violina. Lo na pleju, Meli i Vojtman na centru i to bi bilo to... Treba se plašiti nekog Devona Hola ili Tonuta, takvi se povampire protiv nas. Loa će zaključati naši bekovi, Šildsa treba flasterom braniti, bez njega oni su nula. A što se tiče Melija i Vojtmana, mislim da Alen i Bruno/Zek/Tristan mogu to da brane i brzinom i težinom i sajzom.

Ubeđen sam u pobedu večeras!
Naravno, kao što Tristan natrpa borac, a ovamo kad je sam, ne može da pogodi ništa

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
Nije mi bilo dobro kad su nas stigli, ali odlična reakcija je usledila, velika pobeda

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]