Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Ne svidja mi se ni zelja za Perperogluom ni dovodjenje ovog Senegalca, takodje ne vidim preveliku logiku u dosadasnjem rosteru???

Ako neko razume nek pojasni

u vremenu prebrze kosarke, mi imamo prakticno 5 klasicnih petica, dve domace atlete na 4 koji kako stvari stoje nece ni igrati, na bekovima nemamo jos uvek igraca sa poenima, zasad samo limitirani lazic, dangubic, dobric..

bez plejmejkera..sa trenerom pocetnikom drugu godinu zaredom
Korisnikov avatar
By Zex88
Tomic izgleda dovodi svoje igrace.. NE svidjaju mi se nikako ova dva pojacanja..

Pejo,Dangubicu je isteka ugovor,nije on vise tu..
Korisnikov avatar
By Peja
ja sam ocekivao da posle lose sezone, okupimo sve dobre domace igrace uz par stranaca i da se kida, u aba maksimum, u ec koliko moze i da se proba izboriti EL , da uleti neki igrac oko nove godine ako zatreba i to je to..

1. pozdravljam dolazak cirbesa, a mislim da se trebalo odluciti izmedju ristica i odza, a nikako obojicu dovoditi, osim ako je cirbes upropascen povredom, sto verovatno i jeste slucaj, mislim REALNO da li bi ga radonja pustio iz bajerna da valja...znaci tamo ima i jovica a sa njim dvojicom je umalo dosao do f4 EL 2016 i sad se ovako odrice cirbesa

2. pozdravljam dolazak nikolsa, nikako nisam za perperoglua a narocito ne za obojicu istovremeno,

3. ako nam je trebao silovatelj i statisticar na beku na nivou evrokupa, mislim da je to mogao i feldin a ne dovoditi novog, skupog, a ovom placati odstetu...

4. radanov i simanic ocigledno nece dobiti sansu ni ove godine, ni u EC..

5. od jovanovica su dignute ruke

6. milan tomic me neodoljivo podseca na sinisu mihajlovica u fudbalu...kao trenera, a to nije pohvalno

7. ako jedne sezone stavis trenera pocetnika, i to se ne pokaze kao dobro, koja je logika da sledece opet stavis NOVOG pocetnika? trazimo zeljka obradovica za siromasne?

8. cedevita i buducnost su za sada jace od nas
Korisnikov avatar
By Lucky
Meni najvise zao Radanova i Davidovca.
Ne znam cime Lazic kupuje mjesto u ekipi.
Gledam sad sastav FMP na ABA sajtu - bice guzva i tamo kad se rascisti stanje sa rosterom u prvom timu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kastrofalni potezi.. Nista ovo dobro ne donosi..Umesto da pravis tim za sutra jer ces tesko moci parirati Bud i Ced l,mi dovodimo strane penzionere.. Kao da nam prosla sezona nije bila nauk..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By bokibb
MileBL napisao:Ne svidja mi se interesovanje za Peperoglua, mislim da je on svoje zavrsio, Nikols je mnogo blje resenje ili neki igrac slican njemu. Razlog tome je sto mi trebamo imati pokretljivo krilo koje ce biti sposobno krpiti propuste nasih teskasa u odbrani a to Peperoglu to sigurno nije.
Apsolutno se slazem, doveden igrac bas suprotnih karakteristika od onog sto treba....
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]