- Čet Avg 02, 2018 11:30 pm
ja sam ocekivao da posle lose sezone, okupimo sve dobre domace igrace uz par stranaca i da se kida, u aba maksimum, u ec koliko moze i da se proba izboriti EL , da uleti neki igrac oko nove godine ako zatreba i to je to..
1. pozdravljam dolazak cirbesa, a mislim da se trebalo odluciti izmedju ristica i odza, a nikako obojicu dovoditi, osim ako je cirbes upropascen povredom, sto verovatno i jeste slucaj, mislim REALNO da li bi ga radonja pustio iz bajerna da valja...znaci tamo ima i jovica a sa njim dvojicom je umalo dosao do f4 EL 2016 i sad se ovako odrice cirbesa
2. pozdravljam dolazak nikolsa, nikako nisam za perperoglua a narocito ne za obojicu istovremeno,
3. ako nam je trebao silovatelj i statisticar na beku na nivou evrokupa, mislim da je to mogao i feldin a ne dovoditi novog, skupog, a ovom placati odstetu...
4. radanov i simanic ocigledno nece dobiti sansu ni ove godine, ni u EC..
5. od jovanovica su dignute ruke
6. milan tomic me neodoljivo podseca na sinisu mihajlovica u fudbalu...kao trenera, a to nije pohvalno
7. ako jedne sezone stavis trenera pocetnika, i to se ne pokaze kao dobro, koja je logika da sledece opet stavis NOVOG pocetnika? trazimo zeljka obradovica za siromasne?
8. cedevita i buducnost su za sada jace od nas