Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Secam se price 2015 koliko su nasi pukli posle premestaja i zavrsetka prve faze iz Berlina u Lil, ocekujem isti raspad odnosno pad grupe iz Helsinkija u prvom redu
By milanezija
Ovi iz Helsinkija su nastradali, em najveca razdaljina em ogromna klimatska promena, bice im bas veselo...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Heisenberg napisao:Izgleda da Markkanen po talentu ne kaska za Porzingisom...
Nisam ga preterano gledao ali deluje cak pokretljiviji od Letonca.
By grobiale
Ko je najguplji igrač na ovom prvenstvu a nije Štimac? Nikada nećete pogoditi a ti je najgluplji igrac u Nba ligi uz Redzija Dzeksona i najgluplji uopšte koga sam gledao a velika je konkurencija.
Korisnikov avatar
By dovlimir
jedva sam čekao da pogledam snimak ESP-CRO reko mora da je odlično bilo, uzbudljivo... a ono tekma kao ispred zgrade.
By ikaluka
grobiale napisao:Ko je najguplji igrač na ovom prvenstvu a nije Štimac? Nikada nećete pogoditi a ti je najgluplji igrac u Nba ligi uz Redzija Dzeksona i najgluplji uopšte koga sam gledao a velika je konkurencija.
Verovatno mislis da je po tom pitanju Bircevic bez premca!
By grobiale
ikaluka napisao:
grobiale napisao:Ko je najguplji igrač na ovom prvenstvu a nije Štimac? Nikada nećete pogoditi a ti je najgluplji igrac u Nba ligi uz Redzija Dzeksona i najgluplji uopšte koga sam gledao a velika je konkurencija.
Verovatno mislis da je po tom pitanju Bircevic bez premca!
Ne, napisao sam da igra u Nba ligi i nije centar, sta vise bek je tj plejmejker.
Korisnikov avatar
By MileBL
Slovenci odlicni za sada ali mislim da nece daleko dogurati zato sto im je klupa bas tanka, da su tu Klobucar i Z Dragic mozda bi i imali sirine za borbu sa najboljima.
By Tamerlan
Mislio sam da Slovenci nikad neće doći do medalje nakon odlaska one fantastične generacije: Lakovič, Udrih, Bećirević, Nahbar, Nesterović, Brezec, Jagodnik, Slokar, Vujačić, braća Lorebek...ali ova "nova" Slovenija deluje kao nezaustavljiva pobednička mašinerija. Ovo što su do sada prikazali je zastrašujuće - demonstracija sile. Mada Mile je jednim delom u pravu, nemaju širinu i mogu kiksnuti u eliminacionoj fazi zbog premora i opterećenosti glavnih igrača.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]