Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:Guler i Erden su najbolja dva Turcina sto igraju u evropskim takmicenjima, vjerujem da bi ih vecina nasih trenera volela imati u timu.
Najvise se i plasim Gulera, deluje mi da igra samo protiv Zvezde.
Inace cudi me da Savas, posle povrede, dozvoljava sebi da igra za ekipe gde je 3-4 centar i gde i ne ulazi u igru. Secam se da je na SP 2010. godine i u tim sezonama dosta mucio Srbiju i nase ekipe.
Turci su se dicili sa par dobrih mladih igraca, ali od njih nema nista. Sipahi sam prosek, ako bude igrac kao Jovic treba da udara nogom u dupe. Nije uspeo kod Zeljka, kao i Tepic koji je slicnih karakteristika kao on, s tim sto je jos Sipahi i igrao pleja, a Tepic guran na krilo kod Zoca.

Turci sad od dobrih igraca imaju Iljasovu koji vec ulazi u neke godine, Osmana koji treba jos da napreduje i Kantera koji nece da igra za njih zbog Ergodana i polozaja Kurda u zemlji. Asik je dobar defanzivac na centru, mada im i on ne igra stalno. Tu su 4 dobra igraca plus eto Erden i Ali Muhamed.
Aldemir je od rezervnog i starnog centra Galatasaraja, posle epizode u NBA, spao na 3 centra Darusafake. Savas isto ne igra. Mahmatoglu njihov suter retko igra vise od 10 minuta u Feneru...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali kakva rampa Rendolfa na Dorsiju..Iz kakve pozicije ga je vratio na fabricka podesavanja..
A Printezis stari klacer,Kalates stari ciglar..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo je rampa..
https://twitter.com/ACBCOM/status/799738017653067778
Korisnikov avatar
By Zex88
Teo 26p,5ast u 23 min..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 12
  • 13