Stare teme
By objektivni_navijac
trenutno mi je Italija favorit numero uno :D

Čile izbacuje i Brazil :dance:
By objektivni_navijac
Spain has a great shot at getting Andrew Wiggins though. :lol:
Korisnikov avatar
By BogdanB
MILOS OBILIC napisao:Al su ga izduvali Spanci, a sa njima i Salvatore i Bogdan naivni zaljubljenici u tika-taku.
Ja? Odakle izvodis te zakljucke?
Korisnikov avatar
By Jomer
Obilicu malo si preterao sa ovim ko je izduvao

edit ovi iz afrike i azije ne zasluzuju toliko mesta na SP, samo je Obala Slonovace odigrala nesto sa ova dva kontinenta ostali svi kanta
Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ajmo Kolumbija i Kvardado nadam se novo pojacanje Junajteda. Decko je ofanzivno krilo i ako predje u Barsu sjebace ga jer hoce da ga gurnu na beka.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MILOS OBILIC napisao:Ajmo Kolumbija i Kvardado nadam se novo pojacanje Junajteda. Decko je ofanzivno krilo i ako predje u Barsu sjebace ga jer hoce da ga gurnu na beka.
Ibaro ne zasluzuje mesto u prvoj postavi Kolumbije kao i Teofilo Gutijerez za koga ne znam cime je zasluzio da dobije prednost u odnosu na Kolubijce iz Evrope Dzeksona Martineza, Baku i Ramosa. Ibaro mora da izadje da udje Guarin, a onda da Rodrigez predje na levo krilo, a Martinez umesto Gutijereza.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ajmo Kolumbija i Kvardado nadam se novo pojacanje Junajteda. Decko je ofanzivno krilo i ako predje u Barsu sjebace ga jer hoce da ga gurnu na beka.
Ibaro ne zasluzuje mesto u prvoj postavi Kolumbije kao i Teofilo Gutijerez za koga ne znam cime je zasluzio da dobije prednost u odnosu na Kolubijce iz Evrope Dzeksona Martineza, Baku i Ramosa. Ibaro mora da izadje da udje Guarin, a onda da Rodrigez predje na levo krilo, a Martinez umesto Gutijereza.
Počeo si i da pričaš sam sa sobom
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]