username999 napisao:Zbog previše slučajnosti, to zna da bude loše.Salvatore Guliano napisao:username999 napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]ovo me vec zabrinjava...
Zbog čega, moliću?
kad smo već kod toga jel veruješ u slučajnost?
username999 napisao:Zbog previše slučajnosti, to zna da bude loše.Salvatore Guliano napisao:username999 napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]ovo me vec zabrinjava...
Zbog čega, moliću?
username999 napisao:sad te se vec i plasimod skoro verujem
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Shomy_lee_jones napisao:pa kao.ti mozes sve...al' jedno neBrate, jesi dobro ovih dana? Jesi se zaljubio ili je u pitanju samo neispavanost zbog NCAA?
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
texxxdrummer napisao:i ja sam to primetio nema komentara na moje dobrojutarnje slikei gifove... mora da se zaljubio, jos jedini nije saletao Milicu/TokijaShomy_lee_jones napisao:pa kao.ti mozes sve...al' jedno neBrate, jesi dobro ovih dana? Jesi se zaljubio ili je u pitanju samo neispavanost zbog NCAA?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Shomy_lee_jones napisao:antoine je upao u bure ncaa-a kao mali on je imun.vidis kako se americka koledz kosarka poigrava sa mojim krhkim mozgomnemoj da mi prodajes te price sa boricima NCAA-a, ja znam da to prodaju samo u flasama i to sa receptom lekara ili veterinara, tako da smo te provalili
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]