Stare teme
Povremeno sam se prebacivao na HRT a i dodjelu medalja sam gledao na toj televiziji.Čovječe kako se ta televizija promijenila.Nema vbviše Slavka Cvitkovića niti njegovog šovinizma.Komentator je krajnje korektno prenosio utakmicu a i nije pravio problem da Srbji prizna zlata na SP 98 i 02. Takođe,Roko Ukić je pravi sportista.Bio je krajnje korektan što se za Veljka Mršića i ne bi baš moglo reći.On je jedan od onih duhova prošlosti.Stvano HRT-u i Ukiću svaka čast!!!
Korisnikov avatar
By rudonja
Čarls Bukovski napisao:Povremeno sam se prebacivao na HRT a i dodjelu medalja sam gledao na toj televiziji.Čovječe kako se ta televizija promijenila.Nema vbviše Slavka Cvitkovića niti njegovog šovinizma.Komentator je krajnje korektno prenosio utakmicu a i nije pravio problem da Srbji prizna zlata na SP 98 i 02. Takođe,Roko Ukić je pravi sportista.Bio je krajnje korektan što se za Veljka Mršića i ne bi baš moglo reći.On je jedan od onih duhova prošlosti.Stvano HRT-u i Ukiću svaka čast!!!

Gledao sam i ja. Roko-Leni je i pre davao okej izjave, nije me iznenadio. Drugo, samo najostrasceniji covek bi u ovom trenutku trovao javnost sovinizmom. Nije se ta televizija promenila uopste, vec je samo epski uspeh amortizovao situaciju.
By Faul u napadu
rudonja napisao:
Čarls Bukovski napisao:Povremeno sam se prebacivao na HRT a i dodjelu medalja sam gledao na toj televiziji.Čovječe kako se ta televizija promijenila.Nema vbviše Slavka Cvitkovića niti njegovog šovinizma.Komentator je krajnje korektno prenosio utakmicu a i nije pravio problem da Srbji prizna zlata na SP 98 i 02. Takođe,Roko Ukić je pravi sportista.Bio je krajnje korektan što se za Veljka Mršića i ne bi baš moglo reći.On je jedan od onih duhova prošlosti.Stvano HRT-u i Ukiću svaka čast!!!

Gledao sam i ja. Roko-Leni je i pre davao okej izjave, nije me iznenadio. Drugo, samo najostrasceniji covek bi u ovom trenutku trovao javnost sovinizmom. Nije se ta televizija promenila uopste, vec je samo epski uspeh amortizovao situaciju.
Nemoj tako Rudanja.Smatram se normalnim Hrvatom.Čak mi i žena iz Beograda :D ....što se šovinizma tiče nema neke velike,pa ni ikakve razlike između "nas" i "vas".Sve je to da prostiš isti .urac!Idiota ima podjednako na obje strane.Toliko od mene po pitanju politike.
Korisnikov avatar
By rudonja
Slazem se u potpunosti, sem sto se uredjivacka politika HRT nije promenila. Ovde smo i kacili komentare sa drugih Hr medija koji su u bar 70% slucajeva potpuno pozitivni.
By Faul u napadu
rudonja napisao:Slazem se u potpunosti, sem sto se uredjivacka politika HRT nije promenila. Ovde smo i kacili komentare sa drugih Hr medija koji su u bar 70% slucajeva potpuno pozitivni.
Pa tko uopće HRT smatra ozbiljnom televizijom!?Mi u Hrvatskoj siguro ne.Što reći za tv koja umjesto košarke prenosi predkolo Lige prvaka Porto-Lille!!!???Pa koga to uopće zanima?Ali kako je netko već spomenuo,evo hvala Bogu ode nam Slavko Cvitković u penziju čime su se stvorili osnovni preduvjeti da hrvatska košarka krena prema gore :D .To prema gore u ovom trenutku znaći maksimalno do 1/4 finala.Reprezentacija bez trenera i playa ne može bolje!

Što se pak ostalih televizija tiče uvjerljivo mi se najviše sviđa kako ovakva natjecanja prenose Slovenci.Za početak prenosili su sve utakmice od 1/ 8 finala do kraja SP.Rade sjajne analze u studiju,a odlična im je i ekipa koja se javlja s lica mjesta.Pogotovo ona "tako mlada,a već Slovenka" :D
Korisnikov avatar
By Jomer
@Faul u napadu, braca jel si to ti stari forumas sa foruma kosarka.rs, kosarka.hr, veliki stari cibonas, i osnivac kosarkaskog potala, i veliki protivnik Danka Radica :D
By Faul u napadu
Jomer napisao:@Faul u napadu, braca jel si to ti stari forumas sa foruma kosarka.rs, kosarka.hr, veliki stari cibonas, i osnivac kosarkaskog potala, i veliki protivnik Danka Radica :D
Sve točno osim onog da sam Cibonaš :D ...nikada nisam bio navijač.Vjerovatno i zbog toga što sam nekada davno bio aktivni košarkaš.Tako je puno ljepše pratiti košarku.....
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]