Stare teme
By dexy
Poređenje Parizanovog žrtvovanja kupa i ovog nije na mestu. Dobro je poznato da je kup došao u mnogo nezgodnom trenutku. pola tima je bilo van stroja zbog povreda a druga polovina premorena. Posle kupa su sledile mnogo važnije utakmice u ABA ligi, jer je trebalo obezbediti učešćae na F4 iste. Za koje važne mečeve čuva Mega svoje igrače? Za one u narednoj sezoni ili neke druge?
Korisnikov avatar
By Karaburac
dexy napisao:Poređenje Parizanovog žrtvovanja kupa i ovog nije na mestu. Dobro je poznato da je kup došao u mnogo nezgodnom trenutku. pola tima je bilo van stroja zbog povreda a druga polovina premorena. Posle kupa su sledile mnogo važnije utakmice u ABA ligi, jer je trebalo obezbediti učešćae na F4 iste. Za koje važne mečeve čuva Mega svoje igrače? Za one u narednoj sezoni ili neke druge?

Dobro znaci mi kad taktiziramo mi imamo svoje razloge koji su potpuno legitimni jer su nasi, a kad neko drugi taktizira jer ima neke svoje razloge, onda to nije u redu jer se nadamo da bi taj neko sjebao Zvezdu u polufinalu?
By dexy
Karaburac napisao:
dexy napisao:Poređenje Parizanovog žrtvovanja kupa i ovog nije na mestu. Dobro je poznato da je kup došao u mnogo nezgodnom trenutku. pola tima je bilo van stroja zbog povreda a druga polovina premorena. Posle kupa su sledile mnogo važnije utakmice u ABA ligi, jer je trebalo obezbediti učešćae na F4 iste. Za koje važne mečeve čuva Mega svoje igrače? Za one u narednoj sezoni ili neke druge?

Dobro znaci mi kad taktiziramo mi imamo svoje razloge koji su potpuno legitimni jer su nasi, a kad neko drugi taktizira jer ima neke svoje razloge, onda to nije u redu jer se nadamo da bi taj neko sjebao Zvezdu u polufinalu?
Megin potez nije taktiziranje.
Prodaće oni Vasu i Dangubića bez obzira učestvovali oni na ovom Adidas kupu ili ne.
Korisnikov avatar
By Zex88
Misko pokusava da Vasu ubaci u prvu rundu,a Dangubu na draft,to hoce preko kampa. Tako je Nedovic zahvaljuci kampu usao u prvu rundu..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Naravno, ali je pitanje gde i za koliko ce ih prodati.

EDIT: Uzgred receno kampu prisustvuju Vlade Divac i Aleksandar Djordjevic, ima i slika gde Djordjevic radi sa Vasom. Taj kamp uopste nije za potcenjivanje, to je najozbiljniji pre-draft kamp u Evropi.
By strelac
Mi kad imamo svoje probleme i kad odredjujemo sta nam je prioritet,onda je ok.kad to radi drugi,onda nije.Daj,molim te,koja je to logika.

Uostalom Misko je dao predlog da se igra samo finale,zbog produzetka sezone i ladno je ignorisan.Zasto bi se sad nesto cimao,kad je to izneo odavno.

Zar nismo mi odmarali Bertu,a oni Novicu.Tako je mogao Radnicki da kaze ,e pa cekaj zar je to fer.zasto se nije neko oglasio sad kad je Radnicki igrao bez 3 igraca.

Nama niko ne valja,svi su nam neprijatelji,jedino mi radimo sve ispravno.Jeste,ali sutra.
By strelac
Misko je dao odlican predlog.Da se igra samo finale.

Visoke teperature,u halama slaba ventilacja i moze doci do povreda.Jel nam to treba da se neko povredi??

Sta znaci igranje polufinala.Da je to neizvesno,pa ajde.Jedva cekaju da se zavrsi sezona.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
strelac napisao:Misko je dao odlican predlog.Da se igra samo finale.

Visoke teperature,u halama slaba ventilacja i moze doci do povreda.Jel nam to treba da se neko povredi??

Sta znaci igranje polufinala.Da je to neizvesno,pa ajde.Jedva cekaju da se zavrsi sezona.
Uz dužno poštovanje, meni je predlog vrhunac gluposti...
Kapiram argumente, ali obesmisljava se sport, takmičenje (iako je svakako sprdnja). Sta znači to-ovi su autsajderi, bolje i da se ne igra.
Prvo, iznenađenja su moguća, uvek, igra se do kraja, a i da je nemoguće, pa sta, ako se tako gleda pola utakmica na svetu ne treba uopšte da se igra, u svim sportovima, jer uvek je neko favorit.

Ako je već takmičenje nebitno, i igračima je potreban odmor, i desila se katastrofa sa poplavama, hajde da se ne odigra ništa do kraja, kažemo da smo solidarni, gledamo neki veći interes, ionako je zvanje prvaka pašteta lige vrlo laskavo...
Iskreno, vrlo cenim tvoje postove, mislim da dosta znaš o košarci, i uopšte mi nije jasno kako neko kao ti može da podrži ovakvu budalastinu od ideje....
By strelac
Nije budalastina,jer su temperature velike,klimatizacija slaba,vazduh suv,a sto je najgore klizav parket.Uslovi za igru jako teski.
Razumem sta kazes,ali kad pogleds tesko moze doci do iznenadjenja.Naravno da se tako obezvredjuje takmicenje.Takmicenje koje je vec toliko obezvredjeno.
Svi su igrali da ostvare sto bolju poziciju.Imali su priliku da to ostvare na terenu.Liga kao takmicenje zbog sutacija u kojima se nasla,moga je da kaze da se ove godine igra samo finale.Nista se time ne gubi.Skracujes takmicenje,svi se bore da prodju u finale i samim tim igraci imaju vremena za odmor pre obaveze koje ih ocekuju.Masa ovih igraca ce da nastavi reprezentativne obaveze,malte ne bez dana odmora.To nije dobro.

Radnicki juce bez 3 igraca,Mega danas bez 2.Tu se vidi koliko im je stalo do igranja.Sam taj cin je vec devalvirao takmicenje.

Nedaj boze ,da stvarno doje do povreda.Sta ,onda.

Zato je on i dao taj predlog,jer moze doci do povreda.
Poslednja izmena od strelac u Ned Jun 08, 2014 3:11 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
strelac napisao:Nije budalastina,jer su temperature velike,klimatizacija slaba,vazduh suv,a sto je najgore klizav parket.Uslovi za igru jako teski.
Razumem sta kazes,ali kad pogleds tesko moze doci do iznenadjenja.Naravno da se tako obezvredjuje takmicenje.Takmicenje koje je vec toliko obezvredjeno.
Svi su igrali da ostvare sto bolju poziciju.Imali su priliku da to ostvare na terenu.Liga kao takmicenje zbog sutacija u kojima se nasla,moga je da kaze da se ove godine igra samo finale.Nista se time ne gubi.Skracujes takmicenje,svi se bore da prodju u finale i samim tim igraci imaju vremena za odmor pre obaveze koje ih ocekuju.Masa ovih igraca ce da nastavi reprezentativne obaveze,malte ne bez dana odmora.To nije dobro.

Nedaj boze ,da stvarno doje do povreda.Sta ,onda.

Zato je on i dao taj predlog,jer moze doci do povreda.
Kapiram to oko povreda, to je istina, samo ja govorim nešto drugo.
Tek Posle poplava i pauze od oko 2 nedelje je postalo jasno da će morati sa se igra po ubrzanom sistemu koji je, naravno, poguban. Mnogo smekerskije rešenje bi bilo da se ne odigra uopšte završnica, zbog situacije koja se nije desila nikad u istoriji. Ionako nije kvalifikaciono za bilo šta...
Pa čak i neki f4 bi bio bolje resenje(iako to "olakšava " Radničkom i Megi jer im daje veće sanse) nego da se uopšte ne odigra.
Prošle sezone je RKG imao na papiru mnogo bolji tim od Vojvodine, pa završio ispod.
Hoću da kažem, čuda su moguća, ne treba nikom uskratiti pravo da se nada.
A čak i da nisu, besmisleno je da se preskoci cela runda. Nije sportski.
Treba naći neki drugi model da se igrači zaštite od povreda.
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 141
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]