Zex88 napisao:Pejo,znaš,trebaćeš platiti tog Štimca posle. Top 16 nam je pod moranje posle brljanja sa timom..U top 16 je dobra zarada,7 mečeva kući,plus bonusi od EL.. Skucane su pare,tim je napravljen sačuvaj Bože kojom logikom i pored svega,ličimo na smeće.. Mi svaku prvu četvrtinu ne možemo više od 5 minuta da damo koš..
Još kad produže Simona.. Glava me već sad boli..
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Ne sporim ja sve te lose strane, ja sam prvi na pocetku sezone govorio da ne znam ko ce davati poene jer takvog nemamo, da imamo previse defanzviaca na beku, da je rak rana sto je plej bez suta..
Da s obzirom na pare od transfera i plasmana u 16 EL lane ove godine smo morali sastaviti bolji tim, na vreme pre svega..
Ali posle svega, mi imamo 1-1 u EL i to ubedljivu pobedu protiv , posle utakmice sa Fenerpm, ispostavice se konkurenta za prolaz..
Pritom smo doveli igraca sa poenima na krilu, umesto sporog i bez odraza Sofoa smo dobili Stimeta koji je domaci igrac i borben sto je jos vaznije jer nama trenutno treba volja a to on moze doneti
Ja nisam za to da se Simonu produzava ali verovatno ce se to dogoditi
Optimista sam po pitanju ostatka sezone, najveca ironija je sto ako se iskobeljamo iz ove grupe kasnije mozemo u top 16 stvarno zablistati jer smo mi daleko od vrhunca a imamo dosta prostora za napredak, kako indivualno tako timski