Karaburac napisao:... Miljenovic i Krstic ostaju u Megi i sledece sezone objavio Misko.Nadam se da neće Jokića da utopi već ovog leta.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Karaburac napisao:... Miljenovic i Krstic ostaju u Megi i sledece sezone objavio Misko.Nadam se da neće Jokića da utopi već ovog leta.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
AJMO BRACO UZET AMERE
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:Odlično. Ako na stranu stavimo maštovitu mogućnost da Miljen dođe kod nas, ostanak u Megi mi deluje kao idealan razvoj događaja. Strepeo sam da će da bude uvaljen negde preko, i najverovatnije propadne. Barem se meni priviđala propast.Grobar1971 napisao:Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 7m
Aleksandar Marelja, PF, the 6th mvp of Serbian league, signed contract with Serbian club, Mega Vizura.
Dobar potez, Marelja je veoma kvalitetan igrac. Znacice Megi mnogo kada Novica bude napustio klub. Eto posle godinu ipo dana koliko ga hvalim napokon ce dobiti priliku u solidnom klubu da pokaze sta zna.
EDIT: Miljenovic i Krstic ostaju u Megi i sledece sezone objavio Misko.

Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
I kad ne budes prvi ti...

Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]