Sve u svemu jako uspešna sezona za vas...ja iskreno ne mogu da čestitam na njoj, pre svega zbog načina na koji se sve na kraju odigralo. ABA finale patos patosa (da se razumemo, isto, pa i gore bi se osećao da je Budućnost uzela titulu) i ova baljezgarija sa 4. utakmicom, za koju niste krivi, ali opet, utakmica objektivno je završena neregularno (ne toliko zbog koraka nego zbog nepregledavanja snimka i skraćivanja). S druge strane, onako košarkaški, zaslužili ste obe titule, bili ste najbolji i najkonstantniji tokom sezone, ali to je nekako postalo nebitno, u svim kukanjima i saopštenjima Čovića u vezi sa sudijama i organizatorima prvenstava, gde, gle čuda, na kraju najveću korist opet imate vi (još uvek čekam onu informaciju koju je Čović obećao u vezi sa ljudima koji su utrčali na teren u petoj utakmici). Ja sam uvek pre za dostojanstveno gubljenje u sportu nego za pobede u ovakvim ciganijama jer prosto ovo sve vodi u sve veći i veći patos...uostalom, zbog toga nisam ni odobravao Vujoševićeve metode iako se on realno borio protiv pravih nepravdi.
EDIT: Takođe, mislim da ste uboli sa Tomićem...posle epizode sa Alimpijevićem opet imate trenera sa kojim tim deluje stabilno i kompaktno. Imate i solidnu osnovu za sledeću sezonu i sa 3-4 pojačanja (čiji kvalitet naravno zavisi od budžeta sa sledeću sezonu) mislim da možete uđete u borbu za 8. mesto u EL.