Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Mislim da ce vam ova EL pobjeda znaciti klik u takmicenju i da ce uslijediti neke serije pobjeda. Imate stvarno dobar tim. Ja bih na sve ovo dodao pleja ali jasan je sistem koji obradovic zeli, tako da vjerovatno moze i be klasicnog keca.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Odlična partija sinoć, nešto neverovatno se desilo da smo mi igrali bolju odbranu nego napad, što je Žoc i skrenuo pažnju na poluvremenu gde je rekao da ne igramo u napadu dobro. Porađali smo neke koševe, borili se, ali na kraju kada se pogleda da smo mi jedan Monako koji je jedna od 4 najbolje ekipe u EL sveli na 72 poena za 40 minuta košarke, to je ogromna stvar. Pogotovo što su oni kompletni bili, uigrana ekipa, koja već 3 godine igra zajedno, svake godine se nadograđuje, stvarno veliki uspeh. No to je EL i svaki dan može svako svakoga da pobedi, serije pobeda ili slučajna pobeda, nije ni važno broji se na kraju, svaka utakmica je za sebe priča.

Što se nas tiče, stvarno vrlo lepo je to izgledalo u odbrani, za promenu, čudno da ne mogu i napad i odbrana da funkcionišu u isto vreme, ali kad to bude bilo, biće kao lani u onom periodu kad smo gazili sve pred sobom. Plus smo utakmicu igrali bez Kaminskog i Trife, imao je i Balša minute i moram reći da nije podbacio, to koliko je trebao toliko je i korišćen i sve je to super. Drago mi je da se Željko odlučio da ga koristi u ovoj utakmici, velika je to stvar i za njega i za tim, samo tako može da napreduje i nauči nešto. Nama juče svi sem Jaramaza igrali, ali opet najveći teret kao i prošle godine deli par igrača: Lidej pre svih, pa onda Naneli, PJ i Panter. PJ sve bolji i to mnogo raduje, dosta je opušteniji i to je ono što mu je falilo u prvom delu sezone.

Bruno je baš ono što nam je trebalo kao zamena za Lesora i ja ne mogu da verujem da smo ga mi doveli pre mesec dana tek, a da je čovek mogao biti doveden još u junu/julu... Stvarno nestvaran propust naše uprave. Dečko je luda glava, ali takvih dosta imamo, pa to valjda zato ovako dobro i šljaka, ima svojih bubica i padova u koncentraciji, ali je zato i legitimni EL centar. Donosi i skok i sigurnost u napadu i u odbrani, može da preuzme odlično i da isprati, još mi je u glavi ona odbrana nad Nanom prošle nedelje kad ga je blokirao u zadnjem minutu utakmice u izolaciji kao da je neki junior... Neverovano mnogo bi nam on značio da je došao na početku sezone i mogu da potpišem da bismo utakmice poput Baskonije i Olimpijakosa dobili.

Alen, Avram su van ritma s obzirom da su ih povrede opet isekle, pa će se njihovim povratkom dobiti dodatna energija i opcija, takođe Poni može mnogo dati ali se iz nekog razloga slabo koristi, verujem da će on sutra protiv Milana imati više prostora, kao i da će Jare imati prostora protiv njih. Imamo baš dosta prostora za napredak.

Idealan trenutak da natrčimo na Milano kod kuće, jer su bez Mirote, u seriji od 4 poraza, u kontra ritmu totalno, ekipa ne funkcioniše skoro ništa im ne ide. U prvenstvu su za vikend izgubili glat, baš sam ih gledao nešto slučajno i izgledaju kao prosečni Mornar iz Bara.

Ajmo da dobijemo to sutra i idemo na gornji deo tabele!
Korisnikov avatar
By BogdanB
@sg

Balsa je ubačen, jer su se alen i brat bruno natrpali faulovima. Ne verujem da bi Balsa video teren da je bilo drugačije.

Jeste armani u seriji, ali plašim se da nas ne napune, a to ne bi bilo prvi put, takav smo mi klub

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By gramada
Jos jednom se pokazalo da smo skroz luda ekipa, Caboclo je defanzivna zver nije los ni u napadu, kad bi jos imali pravog pleja da mu servira zicere uh,
Bio sam siguran u pobede pre utakmica sa PAO i Monaco mada je bilo cupavo ali od milaneza se bas pribojavam iako su u rasulu, kad pocne da nas pune trojkama...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@Bogdane jasno da ne bi video parket da nisu upali u problem sa faulovima, ali i to je dobra stvar da imaš nekoga koga tada možeš da ubaciš na par minuta. Za njega to sigurno dosta znači, jer nije isto igrati ABA gde prašiš neki MZT 40 razlike i da uđeš protiv Monaka u 2/4 kad je haos na parketu, kad je atmosfera vrla, kada su ostali centri u problemu sa faulovima. Tako se raste i postaje igrač...

Nema Milan tim, kompletan koncept je bio oko Mirote, sad kad ga nema tu je Šilds da vodi glavnu reč i bude prva violina. Lo na pleju, Meli i Vojtman na centru i to bi bilo to... Treba se plašiti nekog Devona Hola ili Tonuta, takvi se povampire protiv nas. Loa će zaključati naši bekovi, Šildsa treba flasterom braniti, bez njega oni su nula. A što se tiče Melija i Vojtmana, mislim da Alen i Bruno/Zek/Tristan mogu to da brane i brzinom i težinom i sajzom.

Ubeđen sam u pobedu večeras!
Korisnikov avatar
By gramada
Mozda sam sam dosadan vise ali koja smo mi LUDA ekipa nevrovatno kakve izgubljene utakmice dobijamo, ovo veceras je herojski podvig kakva odbarana BRUTALNO
Korisnikov avatar
By Lepus
Ovo je ogledalo kluba u kome se zna ko šta radi. Ostoja se ne miješa gdje mu nije mjesto, Savić radi sve ono oko terena, a vezano je za sport, dok sve na terenu Željko kontroliše. Odmah u prvoj sezoni se vidjelo kako to rade ljudi koji znaju svoj posao.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Ovo je ogledalo kluba u kome se zna ko šta radi. Ostoja se ne miješa gdje mu nije mjesto, Savić radi sve ono oko terena, a vezano je za sport, dok sve na terenu Željko kontroliše. Odmah u prvoj sezoni se vidjelo kako to rade ljudi koji znaju svoj posao.

+ Milion..

Vidi sa šta ljudi žele i rade,sve ima neku svoju poentu..

Brz oporavak Aleksi..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Tek sad pročitah za Aleksu. Baš ga maler potjerao. Iako ga ne cijenim kao igrača, mnogo mi je simpatičan ovako. Brz oporavak.

• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]