Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Odavno nisam video onoliko nesporazuma u odbrani Litvanaca. 4 - 5 puta igrac ostaje sam pod kosem. Bejnsa sralo za sve pare. A Mils me odusevio kako je igrao odbranu, cesto Kalnietis nije ni uspeo da primi loptu. Litvanci vise nemaju sutere kao nekad a pogotovo kada je u petorci uz Valanciunasa i Sabonis.

Kako se Grci i Janis uspanicili, vise nema da juri ko nezdrav. Mislim da su ih Brazilci supustili na zemlju i da se ne osecaju vise nepobedivo.

Znaci sutra se navija za Italijane? :) Slazem se sa MIlanezijom, ako nekako i izgubimo od Spanaca tesko da ce biti vise od par poena.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja sam već negde rekao da očekujem da ovde Italija prođe sa nama i dođe do 1/2.

Što se tiče Španaca, iako bih (posle mnogo godina) voleo da oni sada odigraju sjajno i da budu jaki (jer želim da ih takve pobedimo) mislim da od toga nema ništa, ipak je to pretanak roster, naročito posle ovih nagoveštaja da su Rudi i Ljulj povređeni.
Činjenica da se oni neće predati i da tu ima dobrih igrača ali stvarno ne vidim situaciju da Rubio šutne 5/7 za tri i da dobiju nas ili Italijane.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Mene bog otac ne moze da nateera da verujem u one diletante. Ok, jesu bili zilavi protiv nas ali I dalje tvrdim da su banda

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

By milanezija
Mutinjo napisao:Mene bog otac ne moze da nateera da verujem u one diletante. Ok, jesu bili zilavi protiv nas ali I dalje tvrdim da su banda

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
+1

Ali je fakat da su zadnja 2x tukli Spance. Ovi ih nisu dobili od OI 04
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]