Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
alonzo86 napisao:
ikaluka napisao:
alonzo86 napisao:
Ovde se nesto svi smeju na pomen Sarica, decko za malo da bude ruki godine
Inace je ove godine konkurencija za rukija bila "izuzetno jaka" to jest ameri ne pamte slabiju pa je u konkurenciji bio i igrac sa jedva odigranom trcinom sezone sto se ne pamti.
To je istina, da je Joel Embiid ostao zdrav, on bi bio ruki godine... Ali opet , ne treba omalovazavati Sarica
niko njega ne omalovazava, nisu novica i bjelica tamo neki indijanci pa da ga poredimo s njima, obojica su vrhunski igraci, a za sarica smo rekli da ne igra u skladu sa onim sto javnost, pretezno hrvatska, od njega ocekuje a ocekuje novog kombinaciju dirka i drazena od cega je ovaj miljama daleko
Korisnikov avatar
By dovlimir
gledao drugo pol. Letonija- Rusija i skandalozno suđenje na štetu Rusa. kompenzacija za 4 faula Porzingisa u prvom. užas!
Korisnikov avatar
By alonzo86
Peja napisao:
alonzo86 napisao:
ikaluka napisao:
Inace je ove godine konkurencija za rukija bila "izuzetno jaka" to jest ameri ne pamte slabiju pa je u konkurenciji bio i igrac sa jedva odigranom trcinom sezone sto se ne pamti.
To je istina, da je Joel Embiid ostao zdrav, on bi bio ruki godine... Ali opet , ne treba omalovazavati Sarica
niko njega ne omalovazava, nisu novica i bjelica tamo neki indijanci pa da ga poredimo s njima, obojica su vrhunski igraci, a za sarica smo rekli da ne igra u skladu sa onim sto javnost, pretezno hrvatska, od njega ocekuje a ocekuje novog kombinaciju dirka i drazena od cega je ovaj miljama daleko

Meni se cini da je Saric imao bolju prvu sezonu u NBA nego li Bjelica, i da vec sada ima bolju karijeru od Novice. Al dobro to sam samo ja.

Igrom slucaja ili ne, i odigrao je vise utakmica u svojoj prvoj nego li Bjelica u prvoj ili drugoj sezoni, i imao vise minuta, i vise poena, sve u svemu bolje igre je pruzio od Bjelice za sada u NBA. To je fakt
Poslednja izmena od alonzo86 u Uto Sep 05, 2017 7:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Valderama napisao:da li vas je iznenadio žestok otpor Hrvata protiv strahovito jakih Španaca?

Mene ne
Korisnikov avatar
By Lepus
Ali koji je Aca dunster od trenera, nevjerovatno. Dobar je on motivator, ali ja ne vidim nijedan njegov drugi kvalitet.

Ne znam kako mu je palo napamet faulirati Rubija koji je los suter, ali fenomenalan izvodjac slobodnih bacanja?!
Korisnikov avatar
By Peja
alonzo86 napisao:
Peja napisao:
alonzo86 napisao:

Meni se cini da je Saric imao bolju prvu sezonu u NBA nego li Bjelica, i da vec sada ima bolju karijeru od Novice. Al dobro to sam samo ja.

Igrom slucaja ili ne, i odigrao je vise utakmica u svojoj prvoj nego li Bjelica u prvoj ili drugoj sezoni, i imao vise minuta, i vise poena, sve u svemu bolje igre je pruzio od Bjelice za sada u NBA. To je fakt
ne sporim ja njegove statse ...kao i to da ce mozda imati bolju karijeru od ove dvojice ali mislim da trenutno nije taj nivo...najbolje godine su pred njim pa ce to najbolje pokazati
By milanezija
FINCI, kakva genijalna ekipa, baš sam gledao pripreme, oni su ljudi izgubili sve utakmice osim jedne, a vidi ih sad
Korisnikov avatar
By Zex88
Strasan je mali..
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]