- Uto Jul 18, 2017 8:02 pm
Koliko je Zex iskusan i zamjeni teza to je strasno
. Iako zna da se ne radi o tome. Niko ne brani Covica, samo Andrej Vucic i ekipa unistitelja Zvezde iz prethodnih godina, na celu sa pojedinim celavcima koji se okrecu kako duva, ni po koju cijenu ne smiju doci na celo KKCZ. Moze neko treci, sa jasnom vizijom, infrastrukturom i ozbiljnim parama, ali ovi ne.
A i taj jebeni Covic, ima rezultate, ima neku jebenu viziju, ima logistiku, preuzeo je bitne pozicije za dominaciju u Srbiji, napravio je nesto sto smo sanjali, zasluzuje li bar malo postovanja? Iskopmeksiran je, sujetan, u nekim stvarima i zao, ali ako mi neko kaze da je Andrej Vucic bolji za Zvezdu od Nebojse Covica, taj ili je budala ili me zajebava.
A i taj jebeni Covic, ima rezultate, ima neku jebenu viziju, ima logistiku, preuzeo je bitne pozicije za dominaciju u Srbiji, napravio je nesto sto smo sanjali, zasluzuje li bar malo postovanja? Iskopmeksiran je, sujetan, u nekim stvarima i zao, ali ako mi neko kaze da je Andrej Vucic bolji za Zvezdu od Nebojse Covica, taj ili je budala ili me zajebava.