Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Koliko je Zex iskusan i zamjeni teza to je strasno :D . Iako zna da se ne radi o tome. Niko ne brani Covica, samo Andrej Vucic i ekipa unistitelja Zvezde iz prethodnih godina, na celu sa pojedinim celavcima koji se okrecu kako duva, ni po koju cijenu ne smiju doci na celo KKCZ. Moze neko treci, sa jasnom vizijom, infrastrukturom i ozbiljnim parama, ali ovi ne.
A i taj jebeni Covic, ima rezultate, ima neku jebenu viziju, ima logistiku, preuzeo je bitne pozicije za dominaciju u Srbiji, napravio je nesto sto smo sanjali, zasluzuje li bar malo postovanja? Iskopmeksiran je, sujetan, u nekim stvarima i zao, ali ako mi neko kaze da je Andrej Vucic bolji za Zvezdu od Nebojse Covica, taj ili je budala ili me zajebava.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ske,a zivota ti-odakle tebi da Andrej zeli da preuzme Zvezdu?
Da li ti stvarno verujes da je Covic izbacio Andreja iz kluba i onda ovaj ima mucki plan da posle dve godine zavrne slavinu da bi dosao kao spasilac na poziciju gde nema zarade?
Zaboravljas ko je glavni spiner u sportu..Trening kompezacije,zarade na Sofu i ostala cuda su Coviceva prica..
On za sebe uvek ima opravdanje,te kriv je Radonjic,Vucic,Partizan..
Ne sporim ja njemu rezultate,ali kad zajebe nesto,moras i da odgovaras.. Evo,ponovicu ponovo,ko je dao 700k evra za dve godine Bjelice?! Takvih primera milion,a kao znas da ti Andrej sprema sacekusu.. Price za malu decu..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Poska
Најјаче што неко верује да је легенда нешто урадио, осим што је довео свој Железник. А када је дошао, извадио 15М из свог џепа и тако даље...
Korisnikov avatar
By Lepus
Ti si strucan i upucen, ti nama reci sta je uradio.
Korisnikov avatar
By skeske
Zex, to se hvala Bogu nece desiti, bar ne jos ovu godinu. Zvaljo ce ostati vani i sacekati da ne osvojimo nesto prve godine i onda doci kao spasioc uz poklice mase "hvala Vucicu" :) .... Uostalom, da nije tako, usuli bi danas vec 2 miliona iz FKa (koja nemamo, ali smo ponudili za Sumu) i rijesili nam sve probleme.... Ali ne, pusti da grcaju i da moraju sve rasprodati, dacemo Terzicu, on slusa i i ima 60 igraca, od koga je 50 za ugradjivanje vaskolike SNS svite...

Ok, izvazi Mekela, Sofa, pa i tog Bjelicu (koji je igrac sa ozbiljnim imenom u EL kosarci i koji igra ispod cijene za koju je igrao godinu prije, i to debelo ispod), neuspjehe oko zadrzavanja Stojanovica jos nekih mladih igraca, Brauna i dodalj po voli......... a sa druge strane stavi Jovica, Kalinica, Simonovica, Gudurica, Bobija, nove nade koje dolaze, pa stranci na celu sa Djenkom, Cirbom, Markusom... opsta dominacija na balkanu, ali surova dominacija sa postavljanjem Boga oca od rekorda, 9 trofeja, preuzimanjem institucija cime je stavljena tacka na "crno bijeli svijet (kako on to voli reci), logistika oko i unutar kluba, marketing itd itd.... Ako negativne stvari preovladjuju, pa neka ide, neko ce bolje uraditi sve to.... Samo je frka sto rezultatski ne moze bolje.... Znam, nije on Radonja, ali mu je sef... Covicu mozes zamjeriti bilo sta, ali da ne zna upravljati ljudskim resursima, to ne. Jos od SPa, preko njegovih drugih angazovanja do danas.

Poslije svega sto nam je donijeo u tandemu sa Radonjom, vi ga se zelite rijesiti... Nemam rijeci.... I na kraju, dobar ti je poskin komentar, fin primjer zasto treba ostati u klubu kad ga grobar omalovazava.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ja se u potpunosti slazem sa skeskeom. Sve mirise na pripremu terena za spasioca.
I sa duplo vecim ulaganjima od ovosezonskih tesko je garantovati bolje rezultate, zato je neophodno napraviti "propast" da bi sta god uradio ispao spasilac.
U prilog ide i relativno mirno ponasanje Covica pri celoj ovoj situaciji bezanije i rasprodaje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dakle,Nebojsa Covic je sve to uradio sam pa je to krivo dusmanima i hoce da ga sruse i da oni preuzmu klub :D Znaci koma :D
A to vidimo jer drzava nece da kesne 2 imaginarna miliona koje Terzic nudi za Sumu,a to sigurno znaci da Andrej zeli da preuzme klub od Covica da bi mogao da se ugradjuje u transfere.. :D
Znaci Nbgd jbt!!!

Ne voli Poska ni Terzica. :) Znaci Don Terzoni radi odlican posao..

Ajde da se uozbiljim..

1.Nebojsa Covic kao predsednik ima odlicne rezultate prvog tima.
2. Ima nedomacinsko finansijsko poslovanje ( Pruzi se koliko mozes,a ne,dugujem Bobiju pare,a dajem milione Milku,Mekelu,itd). Na ovo upozoravam sezonama ( secas se da nas je Simon tuzio,da je Djenka hteo da mu se dug plati).
Nemoj da bacas imaginarne pare na sto,jer dzaba titula ako klub sutra uvalis u problem.
3. Ojacao je Zvezdin uticaj u regionu,EL..
4. Nagomilava Fmp raznim levatima
5. Gde nam je zet?! :D
Da ne nabrajam dalje pluseve i minuse,konacna ocena njegovog rada je 4. Za tu 4 je u dobroj meri zasluzan Radonja,e pa umesto da ga isprati sa cvecem on ga blati..To mi ide sad na ganglije plus rasprodaja celog tima..
Nebojsa Covic je imao,ima i imace spregu sq drzavom,ali eto on je uspeo da ubedi ljude da se on bori na krv i noz sa njima(zasto mi je ovo poznato,a da Marko Nikolic je uspeo da bude jaci od drzave : D )..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By skeske
Tacno se vidi da si aktivista SNSa, slabo se brate razumijes u politiku :D . Ti mislis da ce Nebojsa Covic glumiti antidrzavni element? Politicar je to, i to onaj koji se odrzao godinama... Ne radi se ovdje o bilo kakvom otvorenom ratu, nego o interesima koji se mijenjaju veoma brzo...
Mislim da ce se Covic sada smiriti, pokrpiti ekipu i zastititi od bocnih udara (nece vjerovati obecanjima, tj projektovanom budzetu, nego ce po svaku cijenu ici u okviru stvarnog budzeta, koju CZ moze obezbijediti). I u takvoj situaciji se nadati da je pogodio sa trenerom (koji ce dovesti igrace koji su sposobni da osvoje ABA) i ekipom, i cekati novi raspored interesa, nove vjetrove i sl. Zato sada veoma mudro cuti i ne talasa. Ako sa klincima uzme titulu, nece ga 3 Vucica skinuti, e tad ce moci talasati, ali tad nece biti potrebe jer i sa druge strane nisu sisali vesla.Itd itd...

Meni je najveci fail Samardziski, ali kad dovedes u frci, obicno promasis. Sto se tice davanja "miliona" (kakvo podmetanje :D ) Bobiju i Milku, pa i Dzenkinsu... ako hoces dobrog igraca moras ga platiti, ovo je 2017 a ne 2007, uslovi na trzistu su se promijenili,prosjecan igrac je duplo skuplji, prosjecan talenat je duplo skuplji, ko to ne vidi onda jebiga.

Zakljucak: Covic je imao gresaka, ali daleko vise pogodaka i strasne rezultate. Kao takav, zasluzuje povjerenje minimum 2 godine od danas. To je moje misljenje. Ne bih plakao za njim kad bi otisao, ali mislim da je fer vidjeti sta je naumio u sledecem periodu.
Korisnikov avatar
By MileBL
I da li je Covic dobio novac od drzavnih sponzora( mts) ili mu i dalje duguju, nesto je ta prica stala, pre bih rekao da je trosio pare koje nije ni imao
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Dakle,Nebojsa Covic je sve to uradio sam pa je to krivo dusmanima i hoce da ga sruse i da oni preuzmu klub :D Znaci koma :D
Ko ovo tvrdi?
Coviceva poslusnost nikad nije dovedena u pitanje, sad mu je zavrnuta slavina i isplivace dugovanja na videlo, on ce se mirno povuci, nece kukati na drzavu a na celo dolazi Andrej, kao spasilac, koji ce uspeti da se resi dugova i dovede pojacanja. Spasi klub od propasti a na tome ce mu cak i Covic cestitati. - Za sada ponasanje svih ukljucenih lici na ovaj scenario.

Da je rokada Covic - Andrej bila napravljena odmah na kraju sezone, Andreju ne bi ni duplo veci budzet garantovao veci uspeh, ovako sve sem propasti i on je uspesan.

Dakle pravi se predstava, kakvu vec gledamo oko Fiata, jer su neophodni izgovori za povlacenje Fiata iz Srbije. Slicna predstava nas ocekuje i za Etihad, koji se prakticno vec povukao i prepustio Air Srbiju da bude partijska prcija, a pred istek ugovora i formalnog povlacenja (za oko pola godine) smislice se neki cirkus da se ima izgovor.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]